Tankar blir till ord !

Alla inlägg den 29 juli 2009

Av Matilda - 29 juli 2009 17:17



Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket. Vart ute och gått med hunden är väl det enda jag kan "skryta" med att jag har gjort.. :P Och sen om det är nåt att skryta om vet jag inte riktigt. xD Men ändå..

Idag skrev Kimmie att jag skulle få en present! :O Och jag har ingen aning om vad det kan vara för nåt! Jag har försökt att få honom att ge mig lite ledtrådar, då jag typ är mer nyfiken än Nicke Nyfiken! Och det är riktigt illa kan jag lova!
Jag tycker det är skitjobbigt att vara så nyfiken.
Han är på väg hem från jobbet nu iaf, och han sa att jag fick åka med när han köpte presenten till mig, så jag får väl hålla mig ett litet tag till antar jag! :P Men det är jobbigt kan jag lova! xD
Anledningen till att jag åker med är egentligen inte att jag ska kolla vad han köper! (A) Jag ska faktiskt köpa hårfärg och bli helblond igen! Längtar faktiskt! Trött på min utväxt och det bruna underhåret som egentligen ska vara svart! :P så vi får se hur det blir! Antar att jag lägger upp bild på hur resultatet blir ikväll eller imorgon! Den som lever får se, som man säger.

Nu tänkte jag måla naglarna och sen ska jag kolla klart på de gamla avsnitten av 90210! :)

Pling!

Ovido - Quiz & Flashcards