Tankar blir till ord !

Alla inlägg den 4 maj 2009

Av Matilda - 4 maj 2009 13:09


Woo! Nu har de hänt mycket, och jag har skrvit lite! Måste tas igen!! :D

Let's start!

Sista April,  så var jag, Johanna, Danne, Niclas "Glenn" och Kimmie här hemma på lite förfest! Vi satt på balkongen och snackade en massa strunt och massa kul! Sen åkte vi in till stan och satte oss i slottsbacken och drack och hade mycket trevligt i solen.

Träffade lite kompisar och efter några timmar så reste vi oss upp och stack till stadsparken och träffade lite vänner där med.. Efter det så åkte vi hem igen och käkade lite mat, sen for vi in till stan igen och in på krogen.

Det var en kanondag! Och jag ville verkligen inte att den skulle ta slut!


Fredagen blev mycket lugnt. Jag och Kimmie låg hemma och glodde på tv hela dagen. De va skönt! :D


Lördagen så var min lilla Johanna festsugen. Så efter mycket om och men så drog vi in och träffade henne i stan och sen gick vi ut på Etage! En RIKTIGT rolig kväll om jag får säga det själv! :D

Vi träffade Elvis oxå! Han var sjukt skön! Direkt från Las Vegas och sjöng riktigt bra om jag får säga de själv! :D De va kul!
Sen träffade Johanna nån illa-luktande snubbe som inte var allt för trevlig.. Han tyckte vi INTE om.. :O Haha.. Men han fick så han teg!


Nu sitter jag och kollar på Ellen och ska snart tvätta lite kläder och sen städa mitt rum lite, Som Va Så Fint för några dagar sen! :P Hehe..


Tjingeling!! :D

Ovido - Quiz & Flashcards