Tankar blir till ord !

Alla inlägg den 24 maj 2009

Av Matilda - 24 maj 2009 15:01


Idag har jag verkligen vaknat på fel sida! Usch... Jag ger sura blickar och hugger tillbaka till folk så fort dom säger nåt till mig.. Vet inte ens varför jag är så! Igår va jag på jättebra humör och visste inte ens varför jag va så glad!
Det är sjukt hur snabbt det kan ändras.. Verkligen.. :/


I fredags var jag på sjukt bra humör iaf! Jag åkte ner på stan och träffade Frida! Gud va kul de va att träffa henne igen!

Vi träffas nämligen inte så ofta nu, då hon ligger i lumpen.

Men iaf så gick vi runt lite och kollade. Sen bestämde vi att vi skulle gå ut och kolla på Maskinen. Dom har vart i Uppsala några gånger och vi har alltid missat dom! Så nu slog vi näven i bordet och bestämde att vi skulle gå och se dom! :D

Jag kom hem till henne vid 20 tiden och vi satte igång och dricka lite vin. sen blev det lite spel och musik. Så skönt att bara vara med Frida. Hon är härligt hon!!! :D

Vi åkte ner på stan och begav oss till BJ där vi hade en mycket kul kväll! Träffade roliga och..... Underliga människor minst sagt! Hehe..


Nu ska jag lyssna lite på musik och hålla tummarna att mitt sjukt dåliga humör försvinner..

Jag har nu iaf ett humm om vad min dåliga humör kan bero på.. Det vanliga.. Som har jag skrivit om några gånger nu.. Men men.. De lööööööser sig hoppas jag!


Hejs

Ovido - Quiz & Flashcards