Tankar blir till ord !

Alla inlägg den 12 maj 2009

Av Matilda - 12 maj 2009 18:20


Idag har jag och pappa vart iväg och handlat grönsaker och frukt till mammas kalas imorgon! Det kommer bli mycket folk, så det blev mycket köpt kan jag lova! Hehe..


För att "fortsätta" lite på inlägget jag skrev igår, så är jag inte mycket klokare idag! Usch, detta känns inget kul alls! Jag blir bara mer och mer "förvirrad" av mina egna tankar och jag vet inte ens vad som är rätt eller fel längre..
Igår kväll så läste jag massa gamla inlägg där jag lägger fram de så fint och skriver att man ska ta vara på livet, man lever bara En gång och sånt..
Jag citerar mig själv:


" Varför inte göra det som känns rätt istället för att tveka en massa och göra saker man egentligen inte vill? Livet är för kort för sånt! "


Men varför gör jag saker som jag tvekar på och varför gör jag inte de som känns rätt.. Jag ställer bara till de för mig själv och andra hela tiden och de är alltid dom andra som får lida för de i slutändan! Fy fan..!

Nej, jag måste ta tag i detta och försöka lösa det på nåt sätt.. Vet inte riktigt hur de ska gå till än! Men jag kommer nog på nåt!


Nu ska jag städa.. Damma, dammsuga och plocka undan så de blir fint här inne! :D


Take care now! Bye bye then!

Ovido - Quiz & Flashcards