Tankar blir till ord !

Alla inlägg under maj 2009

Av Matilda - 24 maj 2009 15:01


Idag har jag verkligen vaknat på fel sida! Usch... Jag ger sura blickar och hugger tillbaka till folk så fort dom säger nåt till mig.. Vet inte ens varför jag är så! Igår va jag på jättebra humör och visste inte ens varför jag va så glad!
Det är sjukt hur snabbt det kan ändras.. Verkligen.. :/


I fredags var jag på sjukt bra humör iaf! Jag åkte ner på stan och träffade Frida! Gud va kul de va att träffa henne igen!

Vi träffas nämligen inte så ofta nu, då hon ligger i lumpen.

Men iaf så gick vi runt lite och kollade. Sen bestämde vi att vi skulle gå ut och kolla på Maskinen. Dom har vart i Uppsala några gånger och vi har alltid missat dom! Så nu slog vi näven i bordet och bestämde att vi skulle gå och se dom! :D

Jag kom hem till henne vid 20 tiden och vi satte igång och dricka lite vin. sen blev det lite spel och musik. Så skönt att bara vara med Frida. Hon är härligt hon!!! :D

Vi åkte ner på stan och begav oss till BJ där vi hade en mycket kul kväll! Träffade roliga och..... Underliga människor minst sagt! Hehe..


Nu ska jag lyssna lite på musik och hålla tummarna att mitt sjukt dåliga humör försvinner..

Jag har nu iaf ett humm om vad min dåliga humör kan bero på.. Det vanliga.. Som har jag skrivit om några gånger nu.. Men men.. De lööööööser sig hoppas jag!


Hejs

Av Matilda - 21 maj 2009 13:41


Kl 13:41

Idag ska det sys kan jag lova! :D Kanske man får lite resultat på om man hängde med på syslöjden i skolan eller inte! Hehe..
Min kusin Madde har nämligen fest den 30e. Och de är Spanskt-tema på festen. Jag och mamma har vart iväg och köpt tyg, så vi kan sy en snygg klänning till mig! Ska bli spännande och se hur slutresultatet blir! :)

Efter att mamma har lagt upp sina byxor, så blir det till att mäta upp och klippa, nåla och sy! :)


Jag känner mig som en va mössen i Askungen!




Av Matilda - 20 maj 2009 15:09


Igår var jag med Kimmie när han tatuerade sig! Det gick bra! Inga tårar och nästan inget blod.. Vilket jag tyckte va LITE tråkigt! =P Hade ju velat se en skakande haka iaf! Men Ingenting! :O

Nej, men han va så duktig så! Nästan alla linjer är klara. Nästa gång blir de lite mer linjer och ifyllning! Woo!
Sen är de
MIN tur!! Oj, vad jag ser fram emot det! SMÄÄÄRTA!! Men det är ju som dom säger; Vill man va fin, får man lida pin! Och det tänker jag göra! Hehe..


Idag har de inte hänt så mycket! Jag och Kimmie har kollat på tv och suttit vid varsinn dator och spelat spel! Jättesocialt av oss!! Haha.. Nej men vi pratar med varandra Ibland iaf.. När det går dåligt på nåt spel eller så.. Haha..


Jag tänkte att vi kanske skulle fara iväg och köpa en ny mus till min dator eftersom min nuvarande inte riktigt vill funka som den ska!
Vilken tur att Kimmie hade en att låna.. :D
Men de konstiga är att Min mus funkar på Kimmies dator..! *?* Aja, alltid kul med nya saker.. Även om de bara är en liten mus! (A) Haha..


Nu blir de mer spel!! Måste.... Ha... Mer... Juveler...!! Hahaa.. ;)


Hejs

Av Matilda - 19 maj 2009 11:56


Nu sitter jag här. Hemma hos Kimmie igen! Förvånad? Nää, trodde väl inte de heller.. Haha.. Nej men jag trivs fan här. Skönt att bara vara lixom! :)


(Üüüst! Måst ät üüst!!) ->


Idag ska iaf Kimmie tatuera sig och jag ska åka med och.. Hålla handen..?

BIG no no!! Mouahaa.. Jag ska sitta och njuta av hans smärta! Woo! Men det värsta är då att han kommer ge igen med Exakt samma medicin när jag tatuerar mig sen.. :P Haha.. Men då ska jag visa mitt Stone Face!! Eller.. Poker Face! Vad ni tycker låter bäst lixom! :)

Höll ju på att svimma när jag gjorde min första.. *Viska* Men säg de inte till nån! ;) Haha.. Men det berodde ENBART på att jag hade vart så nervös innan, och så hade jag inte kunnat äta! Så de så! Andra gick hur bra som Helst!! ;)


Nu sitter jag och väntar på Kinky som är i Gimo på möte. Vet inte om jag ska sätta i en film och glo på eller om jag bara ska sitta här och finula lite.. Det kan behövas! Uj uj uj..

Varför är man alltid.. Fram och tillbaka i sitt huvud? Om ni förstår vad jag menar.. Förvirrad kanske var ett bättre ord..! Jag vet inte.. Usch, det är absout inte kul att vara "ovis" om saker man ville veta lixom.. Nej, och inte har jag tagit mig nån funderare som jag har skrivit att jag ska heller.. De har bara inte blivit av! Jag har ju tiden till de.. Men jag väljer att lägga den på något annat.. Men SNART så ska jag ta tag i det tänkte jag!

Jag kan inte gå runt och bara vara kluven hela tiden! Det går bara inte!


Tjing!

Av Matilda - 18 maj 2009 18:01


Oj oj, vad det har hänt grejer nu!
Jag och mamma åkte ner på stan i Uppsala och handlade lite saker. Mamma då HELT ovetande om vad som skulle ske!

Vi gick runt lite och sen sa jag till mamma att vi skulle gå och möta upp Stinky i parken och sen "skulle vi gå vidare". haha.. Big no no! När vi kom dit förstod hon inte vad som hände, det var ju massa ballonger och massa folk. Sen nej serrö lilla mamma.. Det var bara vi som hade lurat dig i veckor! Och där satt vi, hela familjen Eriksson/Björnberg och Stålhberg! Oj vad glad lilla mamma blev! :D

Och där satt vi och käkade och hade de myspys. Spelade lite kubb! :)

Efter nån timme så gick alla åt varsitt håll och mamma trodde att hon och pappa skulle åka hem och bara ta de lugnt. Men ICKE!!! :P
Dom blev skjutsade till Willys där hon förstod rätt snabbt att vi skulle på kryssning! Wooo!! Oj vad förvånad hon blev igeeeen!
Vi drog på kryssningen och hade kul!
Träffade hals-slickande Bulgarier och jobbiga Finnar.. :P

Men vi hade roligt ändå! :D Vi lyckades överraska mamma riktigt ordentligt iaf! Det tyckte jag va sjukt kul! Och det förtjänade du mamma! :D


Take care now,

Bye bye then!

Av Matilda - 15 maj 2009 21:15


Oj oj.. Nu har det hänt grejer kan jag lova! :D
Mamma har fyllt 50 och OJ vilket kalas det blev!
Dagen började med att jag och pappa klev upp klockan 08.00 och gjorde frukost åt lilla mor och så grattade vi henne lite med presenter. Sen var de till att börja fixa det sista innan alla kom. Och folk kom det vill jag lova!
Jag räknade ihop att det var 55 st i vår lägenhet.. Inte samtidigt.. Men NÄSTAN! =P Hehe.. I vår lilla 3a! Men de va kul! :D

Det blev en hel del dricka mot slutet av kvällen. När alla hade  åkt så blev det Party här hemma.. Jag, mamma, Kimmie och Danne dansade, sjöng och skrattade mycket!
Det finns mycket bild-bevis på det! Men det får bli en annan gång! Haha..

Vi hade en mycket rolig dag/kväll! Tack mamma! Och Grattis!! =D


Hejs! =D

Av Matilda - 12 maj 2009 18:20


Idag har jag och pappa vart iväg och handlat grönsaker och frukt till mammas kalas imorgon! Det kommer bli mycket folk, så det blev mycket köpt kan jag lova! Hehe..


För att "fortsätta" lite på inlägget jag skrev igår, så är jag inte mycket klokare idag! Usch, detta känns inget kul alls! Jag blir bara mer och mer "förvirrad" av mina egna tankar och jag vet inte ens vad som är rätt eller fel längre..
Igår kväll så läste jag massa gamla inlägg där jag lägger fram de så fint och skriver att man ska ta vara på livet, man lever bara En gång och sånt..
Jag citerar mig själv:


" Varför inte göra det som känns rätt istället för att tveka en massa och göra saker man egentligen inte vill? Livet är för kort för sånt! "


Men varför gör jag saker som jag tvekar på och varför gör jag inte de som känns rätt.. Jag ställer bara till de för mig själv och andra hela tiden och de är alltid dom andra som får lida för de i slutändan! Fy fan..!

Nej, jag måste ta tag i detta och försöka lösa det på nåt sätt.. Vet inte riktigt hur de ska gå till än! Men jag kommer nog på nåt!


Nu ska jag städa.. Damma, dammsuga och plocka undan så de blir fint här inne! :D


Take care now! Bye bye then!

Av Matilda - 11 maj 2009 19:15


Ibland kan hjärnkontoret sätta igång och snurra kan jag lova! Och det har mitt gjort nu! Av flera anledningar! Och jag slits fram och tillbaka med mina egna tankar och känslor och jag får inget stopp på det!

Jag känner nu att jag verkligen måste känna efter innan jag gör nåt som blir fel.. Fel för mig eller någon annan! =/









Till now i always got by on my own!
I never really cared until i met you!
And now it chills me to the bone!
How do i get you alone?
How do i get you alone?







Nej, nu ska jag fortsätta att städa, så att det är fint på Onsdag då mamma fyller år! Oj oj.. Då blir du stor flicka motti! ;) Hehe.

Pöss

Ovido - Quiz & Flashcards