Tankar blir till ord !

Alla inlägg den 25 januari 2009

Av Matilda - 25 januari 2009 19:00

Fredagen började med att jag (som vanligt) inte visste vad jag skulle göra. Jag gjorde väl inte så mycket på dagen. Sen ringde en kompis och frågade om jag ville hänga med ut på krogen och kolla på Afasi & Filthy..

"Ja varför inte!?", tänkte jag. Det är ju inte varje dag dom kommer till Uppsala och spelar :D

Så vi gick ut och det blev en kanonkväll! Träffade många kompisar ute!!!
(Eller vissa var ju roligare att träffa än andra!)

Jag tycker inte att det är jättekul när man får en människa som Hänger efter en hela kvällen! Det var det en som gjorde. Men jag menar... Vad ska man säga?! Om människan inte har nån annan på krogen och människans kompis har "försvunnit".. Så jag sa ju självklart
- "Ja, men de är klart att du kan hänga med mig ikväll...!"

Guuuuuud va dumt sagt! Aja, gjort är gjort! :P


I lördags så var jag bara hemma och tog det lugnt. KOllade på Körslaget och låg i sängen och glodde på tv och in i datorskärmen hela kvällen.


Saknar Sercan så in i helvete rent ut sagt! Jag vill att tiden bara ska gå jättefort nu så att de kan bli Maj nångång så att jag kan få träffa honom igen! Ååh jag blir galen!

Men jag är så kär i honom! Varje gång jag ser honom blir jag som en liten flicka igen! Jag blir fnissig och sprallig och som nykär igen!
Han lär sig nya svenska ord hela tiden och jag tycker att det är så kul att han gör de. Och det är inte så att han frågat mig, utan han går in på översättningssidor och lär sig själv! Och de visar att han verkligen är seriös med detta förhållande tycker jag! :)
Och jag lär mig lite turkiska ord då och då! :) De är kul att man kan varandras språk när man åker och hälsar på!! :D



Idag, Söndag, har jag bara latat mig och legar framför tv'n och kollar på massa Top Model! Jag tycker att sånt är jättekul att kolla på. Jag vet inte varför. Men allt (NÄSTAN) som har med mode, sång, dans och allt sånt att göra kollar jag på!

Måste vara för att jag älskar sång och dans. Mode tycker jag väl inte om så mycket! Men jag kollar ändå! :P Haha..


Nu ska jag ta och avsluta detta inlägg!!

Men ni får ha de så bra!
På återseende!


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards