Tankar blir till ord !

Alla inlägg den 21 april 2010

Av Matilda - 21 april 2010 21:24

Jag och Kimmie har just slutat prata med Janina på msn! Och jag blir lika glad varje gång jag pratar med henne!

Det är egentligen lite knäppt hur alltid har blivit! 

Det började med att jag blev sur på Janina, HELT utan anledning! Hon förklarade läget och efter det så har allting bara rullat på och vi har blivit allt mer tighta! Och det känns så jävla bra! Vad skulle jag ta mig till utan henne! ;D

Och det bästa av allt är att hon och Kimmie kan prata så lätt med varandra och driva med varann, och även bara allvar med varann! Så undebart!

Men det Värsta av allt är hon har flyttat till England! Det värsta för Mig alltså!! Självklart är jag superlycklig för hennes skull! :D Men jag skulle ju gärna ha henne här Också! ;)

Jag längtar tills i sommar, då du kommer hem och vi ska göra allt det där du och Kimmie pratade om! Det kommer verkligen blir hur bra som helst! 

  

Idag så har jag och Kimmie vart iväg för att väga lillan! Och jajjamensan! Hon har gått upp! :D Efter förlossningen så gick hon ner rätt mycket! Från 4050g till 3775g! Vi blev då rätt oroliga, men det har vänt nu och hon väger nu 4600g exakt! Våran lilla sessa växer och blir större och större!! 

Ibland känns det lite jobbigt.. Jag är ingen amma-mamma har jag kommit fram till! Jag har inte så mycket mat som hon behöver och så har jag verkligen inte tålamodet till att sitta! Eftersom jag har så lite mat, så blir det så att hon ligger längre! Hon kan ligga i Timmar!! Och ni som känner mig Vet att jag har så jäävla dåligt tålamod! Haha.. Men jag ammar ju fortfarande! Det är inte så att jag har slutat helt! Nej nej!

Men jag känner mig absolut inte som en dålig mamma bara för att jag inte kan amma henne så mycket som det 'sägs' att man ska göra! Det finns ju mat till henne som hon tar i flaska!

Jag gör så gott jag kan och det verkar hon vara nöjd med!! Är hon nöjd så är jag nöjd! That's that!! 

  

Det BÄSTA som har hänt idag var när lillan va lite ledsen! (Keep reading) Kimmie tog upp henne i famnen och gick runt med henne! Efter ett tag så säger han: 'Sök efter den här låten på YouTube!!'

Och när jag satte på låten, så gick han runt i köket och sjöng så sött för henne! Jag blev fan rörd! Han är så fin! Så snäll mot mig och lillan! Jag är nog Världens lyckligaste!!!


Lyssna och försök att känna det jag känner! KÄRLEK!!

Så Jävla Äkta

  


  

Ovido - Quiz & Flashcards