Tankar blir till ord !

Alla inlägg den 23 april 2010

Av Matilda - 23 april 2010 09:20


Sitter inne i Uppsala hos mamma och pappa, igen! :D Yes, I like being here kan jag tala om för er!  Och solen skiner ju för tusan! Från att vara snöslaskblandning igår till sooool idag! Det är ju hur bra som helst! Nu får man ju till och med lite hopp om att våren är här för att Stanna !! Men vi får se vad som blir av detta! Vi hoppas ju självklart att det är fint väder på sista April!! BIBI kommer heeem! JAAA!!!

Jag har kommit på att jag är rätt dum faktiskt!! 

Jag har velat bo i Uppsala sen jag var 13 år gammal. När jag var 20 så sålde mamma och pappa huset, och flyttade in till Uppsala och eftersom jag bodde kvar hemma då, så flyttade jag ju självklart med dom! Bodde väl här hemma i ca 1½ år eller nåt sånt och sen träffade jag Kimmie och flyttade till Östhammar av Alla ställen!! Shiiiit!! Hahaha.. Visst, Östhammar är jättefint, men Jag vill inte bo där! Jag trivs liksom inte! Känner typ Ingen där heller!! Nej tack!! Jag vill bo i Uppsala! Har liksom aldrig känt mig som en 'lantis'tjej! 


Skitsamma.. Över till något annat!

Min lilla sessa är jättestark för att vara en månad tycker vi! :)

Nyss så skulle Kimmie rapa henne, och hon har så otroligt intresserad av ljuset där ute! Så hon ställde sig mycket ostadigt i Kimmie's hand och liksom puttade sig uppåt och kikade ut!!

  

Hon har liksom inte ens huvudet stött på Kimmie's axel! Nej nej, hon håller upp det helt själv och i långa stunder också!! Hon är för tusan bara 1månad, 1vecka och 2 dagar! :D Duktig tjej!

Så gjorde hon igår också i Desse's famn! Så det är en riktigt stark liten tjej vi har fått! Men sen kunde man väl inte tro nåt annat, med såna bra föräldrar heller! Haha.. HELT egenkär! ;D


Ja, som sagt, så va jag hemma hos Desse igår! Tiden bara flög iväg och det kändes inte alls som att jag var där i 4½ timme! Det blev massa skvaller och skratt och stora koppar kaffe!

Fy tuuuusan vad jag har saknat henne! Från att ha gått i samma klass och vart med varandra JÄMT i ca 5 år, till att inte prata med varandra ALLS! Det är helt galet! Vafan hände liksom?? Nej, usch! Det får vi inte låta hända igen! Älskar henne för mycket för det!! <3


Nu ska jag hitta på nåt annat! Varför inte njuta av solen? :D

  

Ovido - Quiz & Flashcards