Tankar blir till ord !

Alla inlägg under april 2010

Av Matilda - 19 april 2010 11:19


Idag skulle jag gå upp till sjukhuset för att väga lillan! Väl uppe så tycker jag att det är lite konstigt att det inte är några andra med sina barn där.. Frågar en BM om det verkligen är vägning idag, och det var det. Men inte förrän kl 13! DOH!

Jaha.. Bara att vandra hem igen! Men jag klagar Inte! Lite extra motion har väl aldrig skadat? Nej, absolut inte! Och speciellt inte nu när det börjar bli varmare.. Vill ju komma igång och komma i form nu! 

Jag har iaf gått ner halva min vikt som jag gick upp! Men det har liksom som stannat nu känns det som!

Eller inte stannat, för när jag ställer mig på vågen, så säger den ju att jag går ner, sakta men säkert! ;D Ett hekto i taget! Haha..


Nu ligger lillan och sover i liggdelen här bredvid mig på soffan! Med nya mössan och halsduken (Som mamma/mormor har gjort!) fortfarande på sig eftersom fönstret är öppet och släpper in frisk luft!


Jag har kommit att tänka rätt mycket på saker och ting! Jag älskar allt i mitt liv, men jag tänker fortfarande rätt mycket!

Absolut inte på någonting negativt. Men tänka bör man.. Annars.. Tänker man inte..? För inte dör man om man inte tänker..? Eller jo, kanske! ;D Haha..


Snart kommer min Bibi hem!! Åååh vad jag längtar!! Vill att hon ska komma nu, så jag får träffa henne igen! Länge sen sist ju!!

Jag tycker inte om att du bor så långt ifrån mig!

I NEED YOU!
All The Time Honey!

Men det är tur att du kommer hem rätt så regelbundet i alla fall! Annars skulle jag inte klara mig! Alla behöver en som du Bibi! ;) Älskar dig! <3

  

Av Matilda - 18 april 2010 22:53


Ja, jag tyckte att det var dags för en liten ny design! den andra va så dyster! Passade inte alls till våren som nu äntligen kommer!

Så en liten blomma och ljusare bakrund satt inte helt fel nu tyckte jag! Och en liten bild på mig och min prinsessa också! Tyckte jag passade in! Kärlek!


Idag har det egentligen inte hänt så mycket! Jag har mest bara suttit och tagit det lugnt! Pappa, dvs morfar, har gosat mycket med lilla Alexis idag, så jag har suttit lite vid datorn och kollat på TV! 


Haha.. En sak jag tycker är lite rolig är att så många sa att det skulle komma så mycket snö i helgen och herreguuud vad hemskt det var!

Men jag har inte sett en enda snöflinga! Det jag har sett är is och regn.. But nothing more! Haha.. 

Folk borde ha lärt sig nu att man ska inte lita till fullo på vädret man ser på TV och tex smhi.se.. 

Det har jag fått bevisat för mig sååå många gånger! Man har vart så lycklig för att det ska vara sol och fint väder. Så man sätter sig ute i en park och grillar och har det trevligt med ett gäng kompisar! 

Men rätt som det är börjar det Spö-regna och det är bara att ta skydd under nåt tak eftersom man inte tog med något paraflax eftersom det skulle bli FINT väder..! Haha.. BIG Mistake!!!


Sitter nu och kollar på slutet av Wallander filmen, och insåg just att jag har sett detta slut! Haha.. Sen ska jag ge lillan mat, och sen ska jag ta min familj och åka hem till oss! (Vi har nämligen vart heeela helgen hos mamma och pappa! Men det roliga är att dom nu för tiden ÄLSKAR att ha oss här! Jag Troor att det kan ha att göra med Alexis faktiskt!!)

  

Av Matilda - 17 april 2010 23:01


...I stop being sad and be awesome instead!!


Jag bara Älskar Neil Patrick Harris som spelar Barney Stinson i 'How I Met Your Mother'!! Han har en förjävla bra roll i serien!! Och den passar honom som handen i handsken! 


Det var egentligen ingenting mer jag skulle skriva! Haha..


Idag har Frida och Timpan vart här och hälsat på! Så himla kul att träffa dom igen! Har ju inte sett Tim sen han var liten bebis! Och det var ju flera år sen! Helt sjukt vad tiden går fort!! 

Snart är väl Alexis också några år gammal och springer runt och pratar och har bus för sig!! Åh vad jag längtar! Men som jag har förstått det, så går det väldigt fort!!

Att vara gravid kändes inte alls som 9 månader! Mer som 4 månader eller nåt! ;D 


Nu ska jag snart kolla på 'Små människor, i en stor Värld'! Sen tänkte jag faktiskt sova! Om tösabiten tillåter det! Hehe.. Man måste ju liksom anpassa sig lite efter vad hon känner för! ;D

  


Av Matilda - 16 april 2010 17:02


Igår var mamma hemma hos Hela dagen! Verkligen huuur mysigt som helst!

Hon kom innan 10 och åkte inte hem förrän kl 21! Och då åkte jag och Alexis med henne in till Uppsala! Efter några timmar kom Kimmie in också!

Jag, mamma och Alexis var och fikade i Östhammar, på Ada's café och hade det mysigt! Efter det gick vi och köpte knappar till Alexis tröja som mamma har gjort till henne! Det blev små nyckelpigor! Huuur söta som helst!


Tack mamma för en underbar dag! Och Tack för hjälpen som vi fick i lägenheten! Fast du inte tycker att de va mycket så fick vi tummarna ur röven och fick lite gjort i alla fall! Det får vi inte annars! Hehe..

  

Idag så har jag och Kimmie vart på stan! Vi åkte ner för att jag skulle göra en synundersökning och kolla på nya bågar! Jag har haft mina sen typ 04 eller nåt.. Så det var dags att skaffa nya! 

Och om ca 3 - 4 veckor så kommer jag att få hämta ut 2 par nya snygga glasögon! 

Jag är verkligen hur nöjd som helst! Det känns som jag! 

Har nog inte vart såhär nöjd någon gång när jag har köpt glasögon! Och då har jag ändå haft glasögon sen jag var 3 år! Så det är ett plus tycker jag allt! -Gilla- 


Sen träffade vi Oscar på stan och tog en fika med honom på världens mest hippa ställe! LANDINGS! Haha.. Det må vara ett 'hak' för äldre! Men jag tycker det är mysigt! Det är på så sätt inte så mycket liv runt omkring! Och det är skönt tycker jag!

Efter det så åkte vi hem till mamma och pappa igen och åt en jättegod middag med pappa! (Mamma jobbade fram till kl 21. Och stackarn kom hem med ryggskott!)

Sen har jag, Alexis och pappa suttit framför tv'n och Kimmie vid datorn!


Och nu tänkte jag gå och lägga mig och sova! Vet inte vad som händer imorgon! Men det visar sig!
God natt folket!!


Av Matilda - 14 april 2010 15:16


Idag fyller min lilla Prinsessa 1 Månad! 


Det är sjukt vad tiden går fort! Det känns inte alls som det är en hel månad sen jag låg och hade sånna värkar och trodde att jag skulle tuppa av eller rent av dö! 

Det var en sjuk smärta, men när jag såg henne så var allt så Jävla värt det! Jag trodde aldrig att man kunde älska en person så mycket som jag älskar Alexis! Hon är verkligen mitt allt! Min älskade lilla loppa!


Jag har väntat en månad på att få en film på hennes lilla smile! Och nu fick jag det äntligen, så varför inte dela med sig? 




Av Matilda - 13 april 2010 01:08

Egentligen tänkte jag inte skriva nåt speciellt.. Mer än att allt går bra och min lillskrutta fyller snart en månad!!!

På Onsdag blir hon verkligen en månad! Det är sjukt vad tiden går fort!! Jag älskar henne mer och mer för var dag som går! Och varje dag kommer jag på mig själv att älska henne mer!! 

Man vet absolut inte vad gränslös kärlek är innan man får barn! Det är verkligen så!

Är det någon jag skulle kunna döda för, så är det min dotter! Hon är det bästa jag har! Och jag blir lycklig jag bara tänker på henne!
Nu ligger hon så fint och sover, så jag tänkte faktiskt gå och lägga mig jag med!

  

 Matilda ღ Kimmie ღ Alexis

  



Av Matilda - 7 april 2010 15:58

     


Nu är jag riktigt dålig på att uppdatera här ser jag! Men det är mycket att vara mamma! Jag sitter nästan Aldrig vid datorn längre!

Jag kunde aldrig föreställa mig att det skulle vara så stor förändring med att skaffa barn. Men uj, vad fel jag hade! Men det är absolut inte så att jag lider av det! Tvärt om! Jag ÄLSKAR det!! Min familj är de absolut bästa jag har!


Idag har jag vart ute och gått med lill-Tullan. Och det blev nästan en timmes promenad! Då blev hon nöjd!

Sen när vi kom hem blev hon lite kinkig, så hon fick mat och när Kimmie kom hem tog han ut henne på en till promenad! Så nu kommer hon bli Ännu mer nöjd! 

Hon blir nöjd bara man klär på henne. För då vet hon att hon ska ut och gå eller åka bil! Haha.. Söta lilla prinsessa! 


Jag ska försöka bli lite bättre på att uppdatera bloggen, så ni får veta vad som händer i lilla familjen Eriksson-Jakobsson! 

  



Ovido - Quiz & Flashcards