Tankar blir till ord !

Alla inlägg den 31 maj 2010

Av Matilda - 31 maj 2010 10:22


Alexis ligger framför tv'n och kollar på 'Efter 10' och tycker det är så intressant! Det är en intervju med en kriminell kvinna. Hon sitter och förklarar hur hennes liv har sett ut, med barn, barnbarn, knark och relationer. Och Alexis ligger och följer det med stora ögon! 

Vi får se hur länge hon är nöjd! :)


I lördags så var det partaj som stod i kalendern! :)
Kimmie åkte upp till svärfar och Maggan med Alexis på förmiddagen, och sen tog vi tag i disk och tvätt! Och vi fick supermycket gjort! Asskönt!

Sen åkte vi till Öregrund och in på systemet, där jag träffade Carro! Det var verkligen aslänge sen och jag saknar den där tösen så jävla mycket! :) Vi Måste fan ses snart gumman! Ta en Fuffel-date eller nåt sånt! :) 

Halv 6 åkte vi iväg för att överraska svägerskan's man som fyller 30! Det blev verkligen en Gris-fest! Haha.. Det är väl egentligen bara vi som var där som egentligen fattar vad det innebär! 

Det var inte svinigt på det sättet att folk slog sönder saker eller nåt sånt..! Haha.. Utan bara.. Gris-fest! ;P

Men det var faktiskt askul!! Tack som Fan allihopa! :)


Igår var det morsdag, och jag vaknade av att Kimmie och Alexis kom in med ett litet paket i sängen! Ett jättegulligt halsband fick jag! :D

Sen åkte vi till mamma och hon fick en söt blomma! Vi fikade lite där och sen åkte vi vidare till svärmor! Och där blev det mer fika! Men var fortfarande 'full' med fika efter Uppsala-besöket, så jag tog bara en kopp kaffe! :) Hon fick också en blomma och båda blev så glada! :) Kul att dom uppskattar att man kommer förbi! :)


Vi får se vad denna dag har att erbjuda! En långpromenad skulle sitta fint! Ska bara smälla i mig lite att käka och vänta på att Kimmie kommer tillbaka! :)

Have a great one!


Ovido - Quiz & Flashcards