Tankar blir till ord !

Alla inlägg under augusti 2010

Av Matilda - 10 augusti 2010 23:41

Idag var jag och Kimmie och hämtade ena nyckeln till nya lägenheten. Vi var även där och kollade hur det såg ut, eftersom Kimmie inte har vart där tidigare!
Och det såg riktigt bra ut! Jag vill bara flytta nu, nu, NU!! Helst nyss! ^^

Men det kommer nog bli jättebra!! Det är ju ändå bara 2 veckor kvar tills vi flyttar! Så det går nog snabbt! Med tanke på att vi har vetat om de en längre tid nu, och Det har gått fort, så kommer nog dessa 2 veckor gå fort!!


Imorgon blir det till att packa Ännu mer! Detta kanske blir en 'sporre' till att packa! Eftersom jag på nåt konstigt sätt inte har packat så mycket som jag borde gjort! :O

Men nu ska jag nog sova! Eller läsa.. De visar sig vad jag gör! :D

Puss

Av Matilda - 9 augusti 2010 18:14

Shit.. Jag börjar verkligen bli nojig nu för flytten!

Vi måste verkligen sätta fart med packandet nu! Det går väl egentligen rätt snabbt, men det är bara det att vi måste komma igång och få tummen ur!

Idag har jag inte vart på bra humör alls! Känt mig vissen och inte alls vart på humör för någonting.. Vilket känns jättetråkigt!

Men nu sprang Kimmie iväg och skulle köpa nåt och en skulle han knäppa på en film, och bara rå om varandra! 

Han är go han min pojke! ^^,

Han ser när jag behöver honom, och då finns han där. Jag behöver inte ens säga till! Han kommer som en blixt med sin stora famn och låter mig sitta där tyst och stilla, tills jag känner att jag vill prata! Ingen press, bara att finnas till är han bäst på! MIN älskade Kimmie!!


Nu kom han hem från affären, så nu ska vi kika på film! ^^,

Puss

Av Matilda - 6 augusti 2010 21:56

Jag sitter nu och väntar på att Kimmie ska slå igång en film, så vi kan krypa ner tillsammans i soffan och bara vara med varandra! :)

Det blir 'Tekken' som vi ska se! Och faktiskt så verkar den bra! 
Jag är inte så mycket för action, men eftersom jag spelade spelet mycket förr, så ska det bli kul att se hur mycket som är lika , och vad som skiljer sig! :D


Imorgon ska jag dra till Öregrund med sessan, Kimmie, mamma och pappa. Och väl där kanske vi träffar svärfar och tant Greta (om hon är med) eftersom dom ska jobba där! :)

Så Lördagen den 7/8 kommer bli Awesome!

Håller tummarna för bra väder! :D


Puss

 

Av Matilda - 6 augusti 2010 11:46

Här kommer lite bilder, som jag inte har lagt in på datorn förrän nu! :)

Enyoj!!

    

Sessan's fina kläder som hon har fått ifrån svärfar och tant Greta!


  

Sessan och gudfadern! ;)


    

Sådan far, sådan dotter?

Tröttisar! <3


    

Sessan och mormor!  Sessan och morfar!


   Min Älskade Alexis!

<3

Det vore inte värt att leva utan Dig!
Mamma älskar sin lilla prinsessa! 


Nu har lillan äntligen somnat, så jag tänkte packa lite mer kläder, tänkte jag! Jag har verkligen hur mycket som helst i garderoberna! Det är helt galet vad mycket kläder man har! Men man har ändå Aldrig nånting att ha på sig! ^^,


Puss

Av Matilda - 5 augusti 2010 14:32

Jag och Kimmie har kört fast lite i barnprogram! Alexis tycker ( ibland ) att det är kul att ligga och kolla på tv.. Men nu har vi typ 6 filmer som går runt, runt och runt.. Och Alexis kanske inte ledsnar på dom.. Men jag börjar göra de.. Haha.. Alla filmer går säkert 2 - 3 ggr varje dag!! Haha..

Så nu skulle jag uppskatta om ni kom med tips på filmer som en sessa på snart 5 månader kan kolla på! :D 

Tack på förhand!


Hon är så himla söt när hon ligger på golvet! :) Om hon tex tappar nappen, så ligger hon och kollar på den ett tag! Sen tar hon i allt hon kan gör att komma åt den med munnen igen! ^^,

Och hon lyckas för det mesta att få in den i munnen också! Om den inte hamnar för långt bort! 

Men det är så kul att se sin lilla kämpa för vad hon vill! :D

Nu ska jag busa lite med sessan som just vaknade när barnprogrammet tog slut! Hehe..


Hörs sen! :)

Puss

Av Matilda - 4 augusti 2010 23:45

Våran lilla sessa bara växer och växer! :D Hon lär sig nya saker varje dag och det är så sjukt kul att se hur hon utvecklas !! 

När hon ligger på mage så har hon börjat dra upp benen i 'kryp-ställning' ! Och som jag skrivit förr, så blir man så rörd av att se vad hon lär sig! :D

Och hon blir bara stadigare för varje dag som går! Nu står hon riktigt stadigt i knät och tycker det är såååå kul! :D

Och det jag blir så himla lycklig av att se är när man går fram till sängen på morgonen, så skiner hon verkligen upp som en sol och sprattlar i hela kroppen för att hon blir så glad över att se en! Det värmer hela mig!! 

  

Älska!


Nu har vi verkligen kommit igång med packningen känns det som! Det är nästan tomt i vitrin-skåpet och i köks-skåpen! Nu måste vi bara hämta hem fler kartonger, så kommer det att gå undan!  Det känns verkligen hur bra som helst! Och nu är det bara några veckor kvar tills det blir flytt!! Spännande och kul med nytt område och att få ställa allt som man vill och tycker blir snyggt! :D


Jag ska snart hoppa i säng tänkte jag!
Ska bara kolla klart på Will & Grace först! :D Love love love!! :D

Puss

Av Matilda - 2 augusti 2010 22:42

Idag har det bara regnat, och jag vet inte om Alexis har märkt av det på något sätt. Hon har vart jätte mammig hela dagen och har inte ens velat kolla på tecknat! Hela dagen har vi alltså spenderat, genom att gå runt i lägenheten och tittat på allt säkert 1000 ggr och sen sov hon kanske MAX 1 timme. Och sen gick vi runt och kollade på allt 1000 ggr till! Haha.. Hon är söt hon min lilla tös! :D


Sen kom Kimmie hem. Då ställde jag mig och lagade mat och han 'nattade' sessan som då sov 1 timme till.. Sen ville hon vara vaken med mamma och pappa!

Men vi bestämde oss för att gå ut och gå efter maten. Och då sov hon nästan hela tiden! :D Så vi stannade ute lite längre, för att hon skulle få sova!

Sen käkade hon natt-målet och nu sover hon som en stock! :D Haha.. <3


På 2 dagar har jag och Kimmie kollat på 3 filmer! KarateKid, Sex and the City 2 och It's Complicated. Måste säga att jag absolut Älskade dom alla 3! :D 

Verkligen filmer jag kan rekommendera till andra! Ung som.. 'Gammal'! ;D Verkligen hur bra filmer som helst! :D


Nu ska jag kika lite på TV och sen ta min karl under armen och hoppa i säng! :)

Puss

Av Matilda - 1 augusti 2010 18:57

Jag har inte vart så himla aktiv i helgen.. Jag har inte orkat!! På tok för trött för de.. Haha.. :P

I fredags, så svängde jag och Frida våra lurviga i Öregrund, och jag tror nog att Frida's (ursäkta franskan) jävla shot som satte sig där den skulle! Haha.. Nej, men kvällen var underbar, som den alltid blir när jag är med Frida!


Älskar min tjej!! 

    


Igår låg jag bara på soffan och käkade fet mat och snacks hela dagen/kvällen! Och jag mådde hur bra som helst!! :D Haha.. Eller ?

Nej, ärligt, så mådde jag som ett roadkill igår, nästan hela dagen! Usch.. Men Kimmie var så snäll och tog hand om mig med Chilinötter och massa film!! :D

Nu ska jag kolla på Amazing Race och sen ska jag och bejb kolla på film!

Puss

Ovido - Quiz & Flashcards