Tankar blir till ord !

Alla inlägg den 5 mars 2010

Av Matilda - 5 mars 2010 13:47

Det känns som man är lite som tvungen att uppdatera sig lite nu för tiden.
Och Än har ingenting hänt.. Inte ens liite förvärkar har jag! Det suger måste jag säga!
Det är rätt roligt. När man är gravid, är det väl enda gången i sitt liv man Vill att smärtan ska komma! Människan är lite konstig ändå! 
Okej, jag Vill självklart inte att det ska göra ont, men jag Vet att det gör det! Och jag har ställt in mig på det! Men jag vill att det ska komma igång nu, så jag får ut min lilla skatt och sen kan jag pussa och mysa hur mycket som helst med Min och Kimmie's bebis! Hur underbart som helst!

  

Idag har jag diskat lite, och plockat lite i köket. Har även vart ut med sopporna, i hopp om att lite rörelse ska få igång de hela! Haha.. Men ingenting har hänt!
Stinky har även dansat Voodoo - dans, för att det ska sätta igång. Men jag tror att hon dansade fel och det blev en vårdans. För idag är det riktigt behagligt ute! Solen skiner och jag ser hur snön sakta men säkert smälter! Och förhoppningsvis så kommer det inte mer nu! Och jag hoppas för mitt liv! Jag vill att asfalten ska komma fram under snön, så att man kan ta långa och härliga promenader i solen med barnvagnen! 

Hur kul är det om det fortsätter komma snö? Snyggt om det snöar in i vagnen liksom! Nej Tack! Det vill vi inte vara med om! Sol sol, mer sol tack!


Ikväll blir det mys med älsklingen, så får vi se om vi åker till Uppsala till mamma och pappa eller inte!
Men jag uppdaterar och blir de Helt tyst, då har jag inte tid helt enkelt. För då håller jag på med annat! Att föda eller nåt sånt! Haha..

   

/ Matilda

Ovido - Quiz & Flashcards