Tankar blir till ord !

Alla inlägg under oktober 2009

Av Matilda - 15 oktober 2009 14:11

Detta är ju helt fantastiskt!!
Idag har jag gått exakt halva tiden av min graviditet!! Är inte det Helt sjukt!?
Alltså.. Jag och Kimmie satt och prata om det för några dagar sen.. Men jag tänkte inte att de skulle gå så fort!
Det har gått 50% av graviditeten!!
Jag har gått 140 dagar! Och har 140 dagar kvar!!
Det har gått så jävla fort! :O
Det känns inte alls länge sen jag fick reda på det, och då var jag i v.7 liksom! Det är helt sjukt!! Haha.. På ett bra sätt självklart!
Men kan bara inte släppa det!
Så ikväll blir de fira på hög nivå!!! :D Eller nåt.. Haha.. Vi får se vad som händer..
Imorgon blir det iaf massa fredags-mys! Vi går in i v.21 och.. Ja.. De är helg! Så.. Woo!
Fast vi får se hur helgen blir.. Just nu ser den bara massa 'hoppig' ut.. Men vi får se vad som häänder som sagt!


Igår fick jag och bebbe en present av Kimmie! En Bola! Alltså en gravidpingla! Med 2 fotavtryck på!! Skitsöt!!
Sen åkte vi till babyland och där köpte jag en elefant som är en lite spel'dosa', till bebben! Spelar en lite truddelutt ibland när jag sitta och kollar på tv och lägger den på magen!
Det ska tydligen vara bra! Att dom känner igen ljudet sen när dom kommer ut.. Så de hoppas vi ju på! :D


Nu ska jag fortsätta att packa!
(Det är så Jäääävla tråkigt!!!)

Av Matilda - 14 oktober 2009 22:18

Jag bara Älskar den här reklamen.. Såg den för första gången nyss och blev helt kär!
Njut!!



Av Matilda - 14 oktober 2009 13:06

Detta känns jävligt bra måste jag säga!
Idag/Nyss, kom jag igång på riktigt med packningen här hemma hos mamma och pappa! Har packat ner nästan alla kläder som jag hade i garderoben nu.. Och snart ska jag ge mig på väggarna, och ta ner tavlor och "stickers".. Ni vet sånna där svarta blommor man kan köpa på IKEA..! Ah, ni fattar! ;)
Så, detta känns hur bra som helst!!! :D


Och mellan varven så hjälper jag Ämli lite med hennes blogg!
Den kommer bli kanonfin!!! :D
Men mest av allt springer jag och plockar i hyllor och garderober. Springer fram och tillbaka till badrummet också, där jag håller på att tvätta för fulla muggar! :D
Igår färgade jag och Kimmie håret.. Kommer före och efterbilder sen.. Eftersom dom ligger på Kimmie's telefon och han är på jobbet! :D Men.. De blev väl bra antar jag.. Först tyckte jag att jag fick lite grått hår..! Men nej, det blev nog ganska bra! :D

Nu ska jag fortsätta att plocka!
Hade gött!
Ciao!

Av Matilda - 12 oktober 2009 09:29

Jag måste börja med att säga att jag har kommit in rätt bra i lägenheten redan! Det känns riktigt bra, även fast det inte är Uppsala! ;) Hehe.. Nej, men jag tror att det kommer bli bra! :) Riktigt bra!


Jag och Kimmie fick besök av familjen Boström och Åke igår! Det var mysigt! Fikade lite och pratade, och en hel del bus med barnen blev det! :D Dom har spring i benen vill jag lova! xD Men det är ju bara att vänja sig! Haha.. :D
Sen åkte jag och Kimmie in till mamma och pappa, eftersom Kimmie ska jobba hela den här veckan så är det lättast och billigast så! :) Lättare så! (A) Hehe..
Så igårkväll när vi hade bäddat rent i sängen och sagt god natt till mamma och pappa och satt och småkollade lite på TV så hörde vi att det knackade i väggen, så jag trodde bara att vi skulle sänka volymen på TV'n.
Men efter ett tag så hör jag mamma säga:   "
Har ni kollat ut?"
Och vi svarar:   "
Nej.. Ut..? Vadå?"
Mamma:   "
Det brinner på parkeringen!"
Då står det höga lågor på den lite större parkeringen här i lilla Slavsta! Brandbilar hit och dit och mycket rök som luktade myycket illa! :P
Dom släckte elden. Men efter bara nån minut så började det brinna igen! Dom fick det att slockna med. Och sen var det egentligen inget mer med det..
Men då börjar ju tankarna flyga runt. Jaha.. Har bilbombs-"ungarna" kommer HIT med? Eller är det försäkrings-grejer det är frågan om..? Eller är de rån..? Hehe.. Jag tycker det är mycket spännande med sånt där! :P (När det inte gäller nåns bil, som jag känner..) Men bara att sitta och tänka lite på det! Och fundera på vad det kan vara! :P


Jag tycket bara att det var en himla tur att Kimmie inte ställde sin bil där igårkväll när vi kom hit! :P
Och att mamma och pappa har precis flyttat på sin bil, eftersom den ska iväg till skroten! :)


Jaja.. Nu har jag iaf ringt till både AMS och MVC för nya tider och nya möten! :)
HATAR telefonköer! Bara så ni vet!! :D


Ciao!

Av Matilda - 10 oktober 2009 15:43

Vaknade av att Kimmie smekte mig över håret och va påklädd med arbetskläder och skulle iväg. Vi hade sagt till Åke att vi skulle hjälpa till och dra upp båten. Men när jag vaknade känner jag mig bara loj och ville ingenting.. Så Kimmie åkte iväg och hjälpte sin far och jag fortsatte att sova! Han kom hem flera timmar senare och jag låg fortfarande i sängen! Han kom och gosade lite och efter det kändes det lite bättre! ( Känner mig dock fortfarande 'Blah'..! :/ )
Gick upp och fick i mig lite fil. Satte oss vid varsinn dator.. (Som Alltid.....) Sen kollade jag ut mot köket och BERGET med disk vi hade. Så jag drog mig ut och ställde mig och diskade. De va sjukt mycket disk! Vi hade nästan inget rent.. Så jag ställde mig där, fast ryggen sa nej! Efter ett tag kom Kimmie och frågade om han skulle ta över! Har en fin pojke jag! ;D
Men han kom med en mycket bra idé! Att vi skulle köpa en liten bänk-diskmaskin! De skulle underlätta så mycket just nu!!

Så om det är någon som har en sån, så är de bara att hojta till! :D


Igår var vi ialla fall i Uppsala ändååå! :D
Åke ringde och frågade om vi kunde skjutsa in honom till Uppsala då han och Maggan skulle gå på teater. Så de gjorde vi. Sen åkte vi hem till mor och far och fick tacos!!! MUMS!
Träffade Jocke, Johanna och Jonte där med! :) De va skoj! Har inte träffat dom på länge! :)
Kollade även på Idol där, och sen åkte vi hem! :)


Idag skulle vi åka på marknad.. Men de blev inte så.. :/ Synd.. Men.. En annan gång..!


Hörs då..
Ciao!

Av Matilda - 9 oktober 2009 14:17

Inatt så drömde jag faktiskt att mitt och Kimmie's bebbe hade kommit! Och att det var en flicka!!!!!! :D (Jag har fått känslan av att det är en flicka, medans Kimmie tror starkt på en pojke! Så vi får se vad det blir!)
Men jag drömde iaf att vi hade en liten flicka på ca 1,5 år! Det var myspys!

Sen när jag vaknade så kom Kimmie med en liten bricka med mackor och oboy på! FRULLE PÅ SÄNGEN! Hur fint va inte det då? :D Jag blev jätteglad, fast jag hade lite ont i magen! Vilken karl jag har!! :D

Idag vet jag faktiskt inte vad som händer.. Skulle vilja åka in till Uppsala, men jag antar att de blir till att vara i Östhammar. Jag dör ju inte av det direkt.. Men jag saknar Uppsala lite..
Känner ju för tusan nästan ingen här i Östhammar.. Och de måste jag säga suger lite! Men, what to do..? Jag har ju inte bott här länge. Så de kanske kommer.. Hoppas jag! :O

Nej men nu ser det ut som att jag och Kimmie ska ut och gå! Ja, man får väl röra på fläsket dårå..! Even though I don't want to!!
:P

Ciao!

Av Matilda - 8 oktober 2009 20:17


Jag vaknade idag av att Desse ringde mig! Men de gjorde inget alls! :) Det var ju så himla fint väder!
Gick upp och satte mig lite vid datorn och fixade mig lite.. Sen vid halv 2 träffade jag Desse vid stationen. Vi gick hem till oss eftersom hon aldrig har vart här. Sen satt vi och snacka om Allt mellan himmel och jord! :)
De va kul att träffa min lilla tossa igen! Har saknat henne som tusan! :D

Efter att hon hade åkt hem, så bestämde jag och Kimmie oss för att gå ut och gå lite. Så vi gick upp till svärfar och sen blev vi kvar där en stund! :P
Jag blev Svinigt hungrig, så vi fick låna bilen, så vi kunde komma hem snabbt och äta. Sen hämtade vi Maggan vid bussen och åkte tillbaka till svärfar och lämnade henne och bilen! Sen tog vi en promenix hem i den kalla höst-kvällen!

Nu sitter jag och kollar på '
Mammas pojkar'! Ska se vad det är för tönterier...
De kommer ju vara sånna tönigheter som jag kommer att börja följa..! Haha.. Sån är jag! :P

Så..
Ciao! :D

Av Matilda - 7 oktober 2009 16:28

Idag har väl egentligen inte vart en Bra dag.. Jag är på bra humör och så.. De är inte de som är problemet..
Vaknade av en sprallig Kimmie med massa gos och mys!!
Men nu när jag ringde till MVC, så hade dom inte öppet! Nej nej! :P
Så jag får ringa imorgon istället! :D
Sen ringde Kimmie till Adressändring, eftersom jag fick ett samtal för 2 veckor sen att dom skulle skicka ut papper till mig. Men jag har inte fått dom ÄN! Så fick han till svar att dom inte hittade min postlåda.. Haha..!
Så dom skulle skicka ut nytt! :D Men nu står jag faktiskt i Östhammar.. En Östhammars-bo.. Jo tack du..! x)


Nej, och så har jag sån jävla ryggvärk också! I flera dagar har jag haft det också! Usch! Det känns inge kul alls.. Vi som håller på att få massa fint här hemma. Så kan jag inte hjälpa till eftersom jag har så jävla ont!
Och de liksom strålar i hela ryggen upp i nacken.. Känns skit!
Well well... Hoppas att det går över snart då!


Nu ska jag kolla vad man kan göra till middag!
Så...
Ciao!


P.s

Jag Vill Att Ämli Ska Komma Hem!

"För Jag Längtar Efter Dig!" -Sjunger-

D.s

Ovido - Quiz & Flashcards