Tankar blir till ord !

Alla inlägg den 1 mars 2009

Av Matilda - 1 mars 2009 23:47

Nu kommer det igen.. Melodifestivalen, enligt mig själv!!


* Agnes Carlsson - Bra låt tyckte jag allt.. Men va hade människan på sig och va hade hon för pudelfrisyr egentligen!? Förlåt.. Men den tycktes inte om!


* Star pilots - VA HÄNDE!? För det första så va de fraser och melodi tagna från typ 2 olika låtar, och sen för att inte tala om deras kläder.. *Suckar* Näj, detta plam lyfte tyvärr inte för mig!


* Susanne Alfvengren - Men.. Haha.. Behöver jag säga nåt om detta?! Ärligt talat! Det såg ut som kvinnans klänning var giganorm och därmed att HON var det! Nej.. Lägg ner Susanne..!


* Anna Sahlene & Maria Haukaas Storeng - "Hej, vi spelar på sex så att folk ska ringa och rösta på oss".. Lite så kändes det som! Jättebra röster men fel låt och för mycket fejk-smile från som båda!


* Thorleifs - Haha.. Jag kan egentligen inte göra annat än att skratta! Tyckte låten var helt okej faktiskt.. Men inte i Melodifestivalen!! Okej ute på dansställen! Där skulle den gå hem hos alla över 60! =P


* Sarah Dawn Finer - Kan man göra annat än att älska denna underbart bra människan!? Vilken röst! Vilken låt! Mäktig! Tyckte den skulle gå direkt till Finalen! Men det löer sig i andra chansen! =D


* Next 3 -  16, 17 & 17 år.. Sjunger om "Sexy Lady" och "dina fuktiga läppar får mig ur balans"......... *?* Va hände!?
Nej men ärligt, den var Okej! Den funkade.. Men inget mer än det!


* Malena Ernman - Trodde inte att jag skulle tycka om låten! Men när den "kom igång" , blev jag faktiskt lite småkär i den! Helt klart värd att gå till Finalen!


______________________________________________


Åkte sen till krogen med Frida och Ämli. Kollade på Adam Tensta.. Eller jag hörde väl mest.. Stod långt bak och kände inte att jag ville trängas med alla fyllisar som stod längre fram!  Men han var bra!! =)
Det blev lite dans och skratt! Sen var det till att åka hem igen!
Men jag måste säga att helgen har vart bra!!


(Träffade folk som jag inte har träffat på längre! Sånt är alltid kul!)


Hade bra nu!
Och gör inget som jag inte hade gjort! ;)

See yaa!

Ovido - Quiz & Flashcards