Tankar blir till ord !

Alla inlägg den 19 april 2009

Av Matilda - 19 april 2009 14:23


Fan fan fan.. Jag har kommit fram till att jag har gjort de Dummaste en människa kan göra! Fan! Och det är ingenting jag kan göra för att ogjort eller bra på nåt sätt nu!!

Jag trodde att de va den smartaste lösningen, men fan va fel jag hade! Och nu är allt på tok för sent!


There's nothing I can to about it!!



Och det gör så jävla ont, för jag vet hur bra det var.. Såhär lagom i efterhand! *Tummen upp* Varför tänker man som ett dumhuvud ibland? Jo, för man tror att man gör de som är rätt. Men man känner med hjärnan och inte med hjärtat! Och det är det jag har gjort nu!

Men som sagt finns det inget att göra åt det! Damn......! =/


 
I wanna go Back!  Back in Time!  Back to You!

Av Matilda - 19 april 2009 00:57


Ibland önskar jag bara att jag kunde vrida tillbaka tiden! Allt skulle bli så bra! Jag skulle göra så många saker ogjorda!

Men det är En sak som jag verkligen skulle vilja göra ogjord.. Men de går inte nu! Och de gör ont för jag vet att det kommer aldrig bli så bra igen som de va då!! Fan!


...... 


Jag förstår inte ens varför jag känner mig såhär just nu! Jag har ju de bra lixom! inget är fel just nu! Jag ska på anställningsintervju på Måndag och fler saker som går bra just nu! Men ändå så är de inte bra!

Nej, jag vet inte vart jag ska ta vägen med mig själv ibland.. Men de är som Kimmie säger.. Alla har sånna här dagar och de är bara att inse.. Jag är inte mer än en människa.. Right..?





Ovido - Quiz & Flashcards