Tankar blir till ord !

Alla inlägg under april 2009

Av Matilda - 20 april 2009 14:48


Hi y'all!!


Har just kommit hem från en anställningsintervju!! Woooo!!! Iiiih! Själv tycker jag att det gick jättebra!
Nog för att jag inte hittade först, men när jag ringde så gick allt som en dans på rosor! xD
Jag kom in på "Mickes kök" och där möter Micke mig med ett leende på läpparna. Vi tar en kopp kaffe och sätter oss ner. Man märker direkt att han vet vad han är ute efter och han är en mycket glad och trevlig prick! Vi satt och snackade i ca 25 minuter och sen var mötet klart. Jag tycker själv att de kändes bra, och han sa att han skulle höra av sig i slutet av veckan.


That's all for now!
Take care now!
Bye bye then!

Av Matilda - 19 april 2009 14:23


Fan fan fan.. Jag har kommit fram till att jag har gjort de Dummaste en människa kan göra! Fan! Och det är ingenting jag kan göra för att ogjort eller bra på nåt sätt nu!!

Jag trodde att de va den smartaste lösningen, men fan va fel jag hade! Och nu är allt på tok för sent!


There's nothing I can to about it!!



Och det gör så jävla ont, för jag vet hur bra det var.. Såhär lagom i efterhand! *Tummen upp* Varför tänker man som ett dumhuvud ibland? Jo, för man tror att man gör de som är rätt. Men man känner med hjärnan och inte med hjärtat! Och det är det jag har gjort nu!

Men som sagt finns det inget att göra åt det! Damn......! =/


 
I wanna go Back!  Back in Time!  Back to You!

Av Matilda - 19 april 2009 00:57


Ibland önskar jag bara att jag kunde vrida tillbaka tiden! Allt skulle bli så bra! Jag skulle göra så många saker ogjorda!

Men det är En sak som jag verkligen skulle vilja göra ogjord.. Men de går inte nu! Och de gör ont för jag vet att det kommer aldrig bli så bra igen som de va då!! Fan!


...... 


Jag förstår inte ens varför jag känner mig såhär just nu! Jag har ju de bra lixom! inget är fel just nu! Jag ska på anställningsintervju på Måndag och fler saker som går bra just nu! Men ändå så är de inte bra!

Nej, jag vet inte vart jag ska ta vägen med mig själv ibland.. Men de är som Kimmie säger.. Alla har sånna här dagar och de är bara att inse.. Jag är inte mer än en människa.. Right..?





Av Matilda - 18 april 2009 15:20


Shiiiit... Gårdagen va kul! Som fan tyckte jag faktiskt!!
Jag och Johanna gick till Etage och där träffade vi massor av människor och vänner!! Lite konstigt folk träffade vi oxå! Men de är väl sånt som ingår! Haha.. Jag och Hampe sjöng lite karaoke (Bon Jovi - Bed of Roses). Jag måste säga att det gick bra! ;)
Men jag hoppas att Danne, den lilla fylletratten, INTE lägger upp nånting av de han fotade eller filmade..! Haha.. Men de får bli som de blir


Jag hoppas verkligen att min Dumma huvudvärk släpper!! Jag pallar inte ha ont längre!!  Jag har ju tagit tablett och druckit Massor av vatten!
Nu är det verkligen
Dass Anus!! :P


Nej nu ska jag fortsätta kolla på Made - maratonet på MTV!! :D


Tjingeling!!

Av Matilda - 16 april 2009 18:02


Idag är en mycket bättre dag än gårdagen var!!

När pappa hämtade posten idag så hade jag fått hem min klänning som har legat i Sthlm! Och den satt verkligen som den skulle kan jag lova!!


Och igår kväll så kom jag verkligen på vilken tatuering jag vill göra! Men jag ska inte avslöja någonting än! Ni får helt enkelt vänta med spänning och se!

Den som väntar på nåt gott.......! ;)


Idag har jag oxå gått och vart nervös hela dagen för min examen! Men... Varför då? Det gick hur bra som helst och jag fick ett bra resultat!! HA! Nu känner jag verkligen att jag kan göra vad jag vill! Eftersom jag fick IG i denna kurs i skolan! Men klarade av den nu!! Kanske låter skitfånigt att va så glad över det! Men det är jag verkligen!!
Och just därför mitt namn:


"Nothing Can Stop Me Now!!"


Nej, nu ska jag sätta mig och skissa lite på min tatuering och sen ska jag kanske träffa Viktor! :D Hoppas på det bästa iaf!! Woooo!!


Hade göttans!!
Puss

Av Matilda - 15 april 2009 15:23


Idag är ingen bra dag!!

Jag vaknade och kom på att jag ville kolla hur mycket jag får tillbaka på skatten! Jag betalade ändå några tusen för mitt sommarjobb! Jag skaffade BankID och sen skulle jag ut och kolla och såg till min förvåning att jag skulle få 0 kr tillbaka på skatten! DAMN!
Hela jävla sommaren är ju förstörd nu!! Min födelsedag, som är midsommarafton, kommer ju bli helt jävla sugig!!!

DASS ANUS!!!!!


Nu sitter jag iaf och söker jobb! Har sökt som cafébiträde, receptionist och faktiskt ett i Spanien, som jag verklige hoppas att jag får! Ämli sökte oxå det! Det skulle va så fruktanslöst kul om vå båda fick det!!! En jävla upplevelse att jobba i ett annat land om man inte gjort de förr lixom! Så jag håller alla tummar jag har och det hoppas jag att Ni oxå gör!!! :D


Men EN sak har vart sjukt bra iaf! Jag började snacka med mammas kompis Helena, som har börjat tatuera.. Och vi kom fram till att jag ska åka till studion där hon är lärling och kolla på tatueringen som jag vill göra!!! Så om allt går som jag vill / hoppas så är jag en tatuering rikare på fredag!!! Satan så jag hoppas att allt går som det ska!!! Men jag har Liiiiiite beslutsångest vilken tatuering jag ska göra!! Så snälla Hjääälp miiig!!! :D

Skulle uppskattas till tuuuusen!!! :D


1. Höfterna 

(Inte så snygg, jag vet! Men de är bara en skiss)


2. Fotankeln

(Kanske inte just DEN draken. Men nån liten!)

3. Nacken

(Jag har ingen bra bild. Men jag tänkte ha 2  mysteriska ögon i nacken)


4. Insidan av arm


5. Oxå fotankeln


Tack på förhand!!

Puss

Av Matilda - 13 april 2009 21:42

Denna Måndag har vart en mys-måndag!!!

Hel familjen kom hit och käkade idag!! Och med hela familjen menar jag:

Mamma, Pappa, Magnus, Hanna, Märta, Jocke, Johanna, Jonthe, Daniel och jag!! Wooo! Fullt hus kan jag lova!!

Vi åt tills vi alla nästan sprack, men de märktes knappt på maten.. haha.. Men nu har vi mat i några dagar framåt iaf! Haha..

Efter mat och tårta så busade jag massa med Jonthe. (Som är Johannas son, som snart är 8 år!) Vi spelade "Gris" och sen skulle vi göra mål på varandra.

Jag kan looova att jag inte är van att leka, så jag blev ju skittrött.. Men de va bra träning eftersom jag ska jobba med 2 barngrupper imorgon! :P *Pust* Men de ska nog bli kul! :P Vi får hoppas det iaf.


Nu ska jag ta och kolla på Ballar av Stål! De kan de rätt kul ibland!!


Hare braj !!

Av Matilda - 11 april 2009 23:28



Gårdagen var en mycket bra dag tycker jag!
Jag åkte in till stan för att ta bussen till Gimo. Fick åka på barn och sparade därmed nästan 40 kr! WOOO! DÅ blev Matilda glad kan jag lova!

När jag kom till Gimo så gick jag till Johanna och vi lyssnade på lite musik och drack vin. Sen bar det av till Nippe och Natti där de va en massa roligt folk! Efter att jag och Johanna hade druckit lite vin i varsinn kaffekopp så skulle alla dra sig vidare till Brallan! Där va de poker och Fronda som gällde! Hade en mycket kul kväll, förutom att de va lite bråk. Men de är väl sånt man får ta!
De är sånt om händer, enligt Johanna! =P Hehe..

Sen gick jag hem till bror som hade gått tidigare från festen. Träffade Kimmie och sen så somnade jag som en stock!! =D

Vaknade klockan 8 av att jag hade denna underbara solen RAKT i ögat! Inte nice! Somnade om och vaknade sen kl 12. Då blev de cigg och kaffe! MUMS! Över till andra broren och fira honom eftersom han fyllde 28 idag!! WOOO! GRATTIS JOAKIM!!! Ding ding ding!!! =D


Nej, nu ska jag ringa Elin och ta en cigg.. Jag har allt saknat den lilla tösen när hon har vart i utlandet!! =P

Och.. GLAD PÅSK på er alla btw!! ;)

Hejs!!

Ovido - Quiz & Flashcards