Tankar blir till ord !

Alla inlägg den 15 september 2009

Av Matilda - 15 september 2009 00:00

En sak förstår jag inte riktigt..

Nu ikväll har MSN vart lite konstig ett tag och folk flippar ur!!! Jag hajjar inte! Det står på var och varannans msn att msn är ett jävla skit-program och att det är 'cp' och liknande..!

Jag menar.. MSN.. Come on..! Sätt er och gör något annat en stund då tills det börjar funka igen.. Eller skriv till varandra på facebook om det är nåt viktigt!

Men världen går inte under bara för att MSN slutar funka i några timmar.. Höhö... Nej men skörpning nu va! =D


Annars har dagen vart.. Varierande måste jag säga..! Jag vaknade och var jättearg på Kimmie. För jag drömde att han var otrogen med sitt ex.. Det var inte en najs dröm må jag säga.. Men det blev bättre redan efter en stund då jag satte mig och snackade med Janina <3! Den tösen gör mig inget annat än glad! Så sprallig och positiv hela tiden! =D Det gillas!


Sen kom Kimmie hem från Ica och jag var glad igen! Åt lite och sen har dagen flytit på!

Och som jag nu börjat att 'tjata' om så mår jag bättre än vad jag gjort på mycket länge! Allt verkar bara lösa sig till det bättre!

Jag har kollat igenom 3 lådor som vi har tagit hit till lägenheten, och jag tog upp lite saker som jag vill ha uppe i lägenheten och inte på vinden, så som foton och lite ljus och snygga saker! =D Jag har ju fler kartonger hemma hos mamma och pappa.. Men dom kanske vi tar hit på Onsdag, då vi ändå ska in till Uppsala!

Ska träffa tjejerna och käka lite och snacka skit! =) Ser fram emot det som fan! Ska bli kul att träffa alla igen! =)

 


 

Nu ska jag glo vidare på Scrubs och äta minna plommon!

Så.. TJIIING!

Ovido - Quiz & Flashcards