Tankar blir till ord !

Alla inlägg under september 2009

Av Matilda - 17 september 2009 14:52


Nu ska jag berätta för hela världen (Eller iaf dom som läser min lilla blogg) min största nyhet Ever!! :D
Jag har inte skrivit om den förr , för att jag och Kimmie har velat berätta det för våra nära som betyder mycket för oss! Och nu vet alla vi ville skulle veta det först! Så nu kan vi knäcka detta utan att känna att vi har lämna någon utanför! Och om det är Nån som gör det, så ber vi så hemskt mycket om ursäkt!
Men nu är det såhär... Barabambambambaaaah!
Vi Väntar Barn!!!!!
Och vi är så jävla glada och stolta över det så de är sjukt åt de! :D
Jag går idag över i vecka 17 och jag ser mer och mer fram emot ultraljudet som är om ca 2 veckor!

Men nu till grejen.. Haha..  Jag känner mig just nu inte alls gravid.. Känner mig bara som en liten tjockis..! :O
Som att jag har ätit på tok för mycket godis på för kort tid!! Men det går väl över snart hoppas jag! :D när det blir mer "verkligt" och jag får se de lilla livet som ligger och växer i mig! :)
Klart att jag ser på korten som Kimmie tar att jag har mage, men det är fortfarande svårt att få in att Jag är gravid! Haha.. Jag har ju vetat om det i 11 veckor, men ändå så har det inte gått in helt.. :P Haha.. Meeen de kommer! :D

Hur många av er blev förvånade nu då? ;P De trodde ni inte va!? Men så blev det!!
Det var inte planerat alls.. Och jag ska inte sticka under stolen att jag blev livrädd när jag fick reda på det och visste inte vad jag skulle göra med mig själv!
Men det gick över rätt snabbt. Det tog närmare bestämt en timme. När jag och mamma (hon var med mig på sjukhuset) var på Coop och jag stannade till , utan att tänka på det , vid baby-tidningarna och kollade lite! Fick en av mamma och började läsa den på en gång när jag satte mig i bilen på väg hem! Och när Kimmie kom hem satt jag bara med ett stort leende på läpparna och han förstod att jag hade bestämt mig för hur jag ville gå vidare från det! :D

Men det har inte bara vart en dans på rosor med detta! Nej nej... En har fått veta i förtroende, som har sagt det till en annan! Vi ber den hålla tyst om det.. Men icke! Sen har nästa och nästa fått veta och jag blev så jävla ledsen öer! Mådde skit i flera dagar, över att jag inte kunde lita på nån jag trodde jag kunde lita på! Det är det som sårat mig mest på fruktansvärt länge!!
Jag är bara så glad att jag har Kimmie, min familj och hans familj i detta! Känns så jävla bra!!
Jag kommer antagligen skriva Mycket mer om min graviditet i bloggen vid ett senare tillfälle.. Men nu ska jag sluta för denna gång med en liten sång..!
Som börjar väldigt fint.. Men det spårar ur nånstans precis innan refrängen! :P Haha..
Men jag älskar som sagt Tomas Järvheden's stand up och musik så..! Here you go!! :D


 

Av Matilda - 15 september 2009 00:00

En sak förstår jag inte riktigt..

Nu ikväll har MSN vart lite konstig ett tag och folk flippar ur!!! Jag hajjar inte! Det står på var och varannans msn att msn är ett jävla skit-program och att det är 'cp' och liknande..!

Jag menar.. MSN.. Come on..! Sätt er och gör något annat en stund då tills det börjar funka igen.. Eller skriv till varandra på facebook om det är nåt viktigt!

Men världen går inte under bara för att MSN slutar funka i några timmar.. Höhö... Nej men skörpning nu va! =D


Annars har dagen vart.. Varierande måste jag säga..! Jag vaknade och var jättearg på Kimmie. För jag drömde att han var otrogen med sitt ex.. Det var inte en najs dröm må jag säga.. Men det blev bättre redan efter en stund då jag satte mig och snackade med Janina <3! Den tösen gör mig inget annat än glad! Så sprallig och positiv hela tiden! =D Det gillas!


Sen kom Kimmie hem från Ica och jag var glad igen! Åt lite och sen har dagen flytit på!

Och som jag nu börjat att 'tjata' om så mår jag bättre än vad jag gjort på mycket länge! Allt verkar bara lösa sig till det bättre!

Jag har kollat igenom 3 lådor som vi har tagit hit till lägenheten, och jag tog upp lite saker som jag vill ha uppe i lägenheten och inte på vinden, så som foton och lite ljus och snygga saker! =D Jag har ju fler kartonger hemma hos mamma och pappa.. Men dom kanske vi tar hit på Onsdag, då vi ändå ska in till Uppsala!

Ska träffa tjejerna och käka lite och snacka skit! =) Ser fram emot det som fan! Ska bli kul att träffa alla igen! =)

 


 

Nu ska jag glo vidare på Scrubs och äta minna plommon!

Så.. TJIIING!

Av Matilda - 14 september 2009 01:04


Jag vet att jag har tjatat mycket om att jag har vart på dåligt humör och bara suttit och spytt galla över vissa människor! Men NU vettni.. Ni är jag på strålande humör nästan (A) hela tiden!!!
Jag mår så jävla bra nu och det måste jag fira med en låt som jag förr.. Inte Alls tyckte om! Men efter ett tag så började jag Älska låten! Och det har jag gjort nu i ca 5 år!!! Tadaaa!!

NJUT!

Av Matilda - 12 september 2009 23:48


Idag har vart en till riktigt bra dag! :D

Vaknade rätt sent! (A) Men kom upp snabbt då pappa sa att mamma va nere på stan och undrade om jag ville komma ner och fika med henne! :) Absolut ville jag det!

Jag och Kimmie åkte ner med bilen (Stoooort misstag!!!) och hittade efter ca 20 mins letande nånstans där man kunde ställa bilen. Fy bövelen för kulturnatten! :P

Vi gick runt lite och då såg jag och Kimmie 'Larssa' från Big Brother -03! Som vi just nu kollar på, på kvällarna! Haha.. De tyckte vi va rätt kul! 6 år sen och han ser likadan ut, bara lite kortare hår bara! :) haha.. Men det tyckte jag va lite kul! :D

Sen gick vi och fikade på Landing's, mysigt men mycket folk..! Det var det ju iofs överallt.. Men de va kul ändå! :D

Sen åkte vi hem och gjorde oss klara för att åka och hälsa på kusin Jenny och Sara med respektive och nya tillskottet Grim! Åååh, så söt han va! Så liten och fin! :D Trotts att man fick lite spyor på sig så va det mysigt!!! :D


Nu är vi hemma igen och jag ska sätta mig och kolla på Saw II och mysa! Dom filmerna är ju verkligen hur bra som helst tycker jag! :D Och jag tycker att de är Ännu bättre att dom har börjat visa alla på Lördagsnätterna nu!! Tummen upp till Kanal 5!! :D


Idag fyller även min lilla pulla Frida 21 år! Grattis till henne som ligger i lumpen just nu! Stark tjej!! :D


Tjing tjong, långkalling... xD Eller nåt..! :D

Av Matilda - 11 september 2009 14:28

Haha.. Jag har kommit fram till hur mycket jag älskar den här DVD'n med Tomas Järvheden! Och speciellt vissa scener ur den. Som tex den här! -Peka-
Han är en av mina favvo stand-up'isar just nu! Har vart i rätt många år iofs! Han är en skönt jäkel med många bra skämt och sett att se på saker och ting!
Sen sjunger han ju faktiskt riktigt bra också! Nu har jag tyvärr inte hittat dom 2 låtarna från dvd'n som jag vill ha. Men den som väntar på något gott..... ;) Ni vet! Hehe..

Annars är det kanon med mig! Som vanligt! Jag mår hur bra som helst och det är inte mycket alls faktiskt som kan förstöra det för mig nu! :) Och det känns faktiskt hur bra som helst! Är riktigt nöjd med saker och ting! :)
Ämli hade inte åkt hem (som jag trodde att hon hade gjort!) Så vi kanske ska träffas ikväll och hitta på nåt! Vi får se vad kvällen för oss! :D

Men nu vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva längre.. Så..!
Tjing!!


Av Matilda - 10 september 2009 12:52

Happy Jag är så jävla Nöjd idag!!! Jag vet inte varför! Det känns bara som att det kommer bli en kanondag!

Igår var nämnligen ingen bra dag alls! Jag kunde inte äta, jag var på dåligt/ledsamt humör Hela dagen och verkligen ingenting var bra!

Men det verkar ha släppt i natt och nu mår jag verkligen hur bra som helst!

Ja, jag är väl lite hungrig. Men det kan jag ju göra nåt åt! Så de är ju inget som förstör dagen! Hell No!!

Jag bara hoppas och håller tummarna över att hela dagen ska vara såhär bra!

Att det inte kommer upp nåt som gör att jag blir på dåligt humör.. Men den som lever får väl se, antar jag! :)

 

Nu ska jag ta nåt att äta, och sen fortsätta att kika på Ellen DeGeneres! Jag tycker nämligen att hon är störtskön!! :D Woo!!


Hade så bra nu! Så hööörs vi!

Tjing!




Av Matilda - 8 september 2009 17:24

jag och mamma Nu är lilla Matilda glad igen kan jag lova!

Jag och Kimmie åkte och hämtade 2 bruna korvar på Arlanda igår. Nämligen mamma och pappa. Och jag är så glad nu!

Haha.. Detta är rätt kul! Jag är 21 år och jag har Aldrig, ALDRIG, vart utan mamma och pappa i 3 veckor!

För först åkte ju jag till Bulgarien med Johanna, och några dagar innan jag åkte hem så åkte mamma och pappa iväg till Thailand i 2 veckor! Det är fakttiskt lite kul tycker jag! Glad

Jag har ändå bott hemifrån för ca 4 år sen. Men aldrig vart ifrån dom i över 2 veckor förr..

Det var egentligen bara det jag ville skriva om! TADAAA!

Nu ska jag glo på TV och sen äta Mat! Är så jävla hungrig! MAT!


Tjing!

 

Av Matilda - 7 september 2009 16:35


Jag fattar inte vad det är med att man ber någon hålla tyst om någonting och den personen i fråga inte Kan Hålla Sin Käft Stängd!
Det är ju samma jävla skit hela jävla tiden!
Vafan kan folk inte skaffa sig ett liv stället för att gå och snacka om andras!?
Är mitt liv så jävla intressant att folk Måste gå runt och snacka om det!? Jag fattar inte! Jag tror nämligen inte att det är så jävla intressant!
Skaffa er ett jävla intresse! Börja samla på glaskulor, kapsyler eller gamla fimpar eller nåt! Jag skiter fullstänigt i vad Ni gör! Men Sköt Er Själva, Och Skit I Andra!!!
Ni kan ta era glappkäftar och dra åt Faan!
Nu orkar jag fan inte bry mig längre!
Ni är inte värda det!


Men jag ber Er En gång till!
Kan ni ge Fan i Mitt liv!? Åt helvete med Allt just nu!
FAN!


Ovido - Quiz & Flashcards