Tankar blir till ord !

Alla inlägg under juli 2010

Av Matilda - 15 juli 2010 18:25


Jag vet inte huuuuur jag ska se ut i huvudet!! Jag har just klippt Kimmie och jag vill klippa mig själv också! Eller.. Gå till frisör och klippa mig självklart! ;D

Jag måste verkligen klippa mig, för mitt hår är så jääävla förstört!! Så jag måste klippa av det för att det ska kunna växa ut och bli det starka hår som jag har haft förr.. För nu går det verkligen sönder såfort jag duschar/borstar det m.m. 
Och det suger verkligen.. Så jag ska klippa mig.. Men nu är frågan. HUR ska man klippa sig!?

Jag tycker alltid att Pink har haft snygga frisyrer, men sen om Jag passar i det.. Det vet jag ju inte..

2 Alternativ! Help me!

    

Jag tycker ju själv att bild nr 2 är Assnygg!

Men vi får helt enkelt se vad det blir! Resultat kommer iaf! ;D

Av Matilda - 15 juli 2010 15:15


Idag har min efterlängtade Stinky vart här med mig vid vattnet och solat och badat benen! Det var faktiskt överraskande varmt i vattnet! Riktigt skönt! Det var verkligen så att man bara ville hoppa i och sen ligga där resten av dagen! Ville inte alls ligga uppe på land.

Men är man mamma, så måste man se efter sitt barn och inte bara låta henne ligga där helt själv! Så det blev till att bada benen idag! Men det va bra bara det! :D


Imorgon kanske Kimmie slutar jobba tidigare, så då kanske vi kan gå ner så jag kan få bada, och han sitter kvar med sessan uppe på land! Huuuur bra som helst!

Men vi får helst enkelt se.. Det brukar bli så att han säger att han kommer hem vid halv 5.. Men sen slutar det med att han jobbar över Minst en timme.. Så jag får helt enkelt vänta tills imorgon och se vad som händer!!


För övrigt var det sjukt kul att träffa Johanna igen! Saknar tösen sjukt mycket! Och jag fick mig härliga skratt som jag alltid får med henne!
Vi pratade om massa tok som hände när vi va i Bulgarien och massa saker som vi skulle vilja hitta på nu i framtiden! :D Jag hoppas hoppas verkligen att det blir så!   

 


Nu vaknade lillan, så nu ska jag röra mitt arsel in från trappen, där jag sitter nu och solar benen, och ge henne mat så hon blir nöjd och glad! 

Ha det bäst i solen folket! :D

Av Matilda - 14 juli 2010 23:48


     

Att få Alexis var verkligen det bästa som hänt mig! Jag ångrar inte en sekund att jag beslöt mig för att behålla, när jag fick reda på att jag var gravid!

Hon är verkligen mitt allt och jag älskar henne så det gör ont!

Ibland blir det dock lite jobbigt. Men det verkligen inte hennes fel!  Men jag antar att alla känner nångång ibland att det blir jobbigt.. Och då är det skönt att ha nån att luta sig emot! Och jag är så glad att jag har mina kompisar!

Ni betyder verkligen ALLT för mig! <3 Utan er hade jag inte vart den jag är idag, och jag kommer alltid att finnas här för er, precis som jag vet att ni finns för mig!

Inga nämnda, inga glömda!


Nej men jag ska nog sluta för idag.. Kanske ska sova lite..

Av Matilda - 14 juli 2010 15:44


inte världens träningshaj! Nej, men något ska jag allt hitta! ^^

Satt och kollade igenom lite gamla bilder på min dator och hittade bilder från när Johanna och jag var i Bulgarien!Innan vi åkte dit så gick jag ned ca 4 kg på bara någon vecka! Och funkade det, så lär det ju funka nu att jag gårner mina babykilon! Men ibland är det svårt att hitta motivationen! Men av att kolla på korten därifrån kommer en liten motivation's-kick. Jag ska verkligen göra mitt yttersta för att avstå från allt sött och sånt.. Men det är svårt när jag är en sångottegris som jag är! ^^

Men att försöka kan ju inte alls skada! För jag är verkligen jätteless på att se ut såhär.

Det är inte jag!

Jag känner mig som någon helt annan än mig själv! Och det är verkligen svinjobbigt! Jag vill tillbaka till mitt gamla jag igen! :D Och dit ska jag! 
Jag ska bara hitta någon träning som passar mig. Är inte världens träningshaj! Nej, men något ska jag allt hitta! ^^

 

Av Matilda - 14 juli 2010 10:31


Idag blir min lilla prinsessa hela 4 månader!! Tiden går verkligen fortare än vad man tror!

Jag trodde inte att det skulle gå så fort! Men passa på och njut, om ni är nyblivna föräldrar! För jag kom bara på mig själv en dag, att lillan inte är en Liten bebis längre! Hon har ju blivit stora tjejen!

Och här om dagen skrev jag ju att hon inte riktigt rullade än, men att det bara handlade om dagar! Såååå sant! Igår rullade hon själv för första gången! Flera gånger dessutom! :D 

Kimmie satt med världens största smile på läpparna när jag kollade in i vardagsrummet!! Att han var den första som fick skåda det! Så kul för honom, eftersom han är på jobbet hela dagarna, och missar för de mesta det Första som händer! :D Men nu fick han vara först med att se det! En stolt pappa kan jag lova! :D


Och nu har jag bestämt mig för att bebismagen ska bort!! Nu har jag gått 4 månader och nästan inte gjort någonting åt det! Men igår började jag och Kimmie att prata om det, och jag ska faan ta tag i detta nu!
Jag är så less på att gå runt och se ut såhär. Inte kunna ha Några kläder i min garderob, och känna mig som en flodhäst! Det är absolut inge kul och dåligt mår man också!

Så nu jävlar blir det ändring på det! :D 

Wish me luck! ;D

Av Matilda - 13 juli 2010 22:44


Idag har jag, mamma, pappa och lilla sessan vart nere i vattnet och solat hela dagen! Men det blåste så in i helvete!! VI höll på att blåsa bort allihopa! Och Speciellt våra saker! Haha.. Och det som var så scary var att man kände inte att solen tog på kroppen! Men det ser jag ju nu att den gjorde! Men bara att smörja smörja så man blir fiiin! :D 


Det är sjukt var trött man blir av att bara vara i solen! Men de är väl bra det med antar jag, så man somnar på nätterna, i denna värme!!  Det är liksom 26 grader här utanför just nu. Och när man vaknar så är det 30 och sol!

Jag klagar inte, men jag tycker synd om min lilla sessa! Hon får värmeutslag och blir jättevarm! Men jag är så stolt över henne, för hon ligger inte och gnäller som nog många barn gör i denna värme. Hon är lika glad som hon alltid är! :D


Igår var vi i Öregrund och lyssnade på Erik Grönwall!! Duktig kille måste jag säga! :D Och han är ju inte ful heller! Haha.. Ögongodis javisst! :D


Bjuder på två sommarbilder på mig och sessan! :D

  


    

Av Matilda - 12 juli 2010 14:38


Jag har suttit och tänkt en massa idag och kommit fram till lite bus som jag vill göra! Och jag ska prata med mina flickor om dom är på! :D
Det skulle vara hela awesome om det blev så!


Älskar mina tjejer!

Ni betyder Allt för mig!!

  


Av Matilda - 12 juli 2010 14:05


Jag är verkligen jättedålig på att uppdatera! Men det blir väl så när det är varmt och skönt ute! Man tänker inte och allt flyter liksom bara på! :D Hur bra som helst!
Mamma och pappa kommer ut en gång i veckan och solar med mig och busar med lilla sessan! Hur mysigt som helst! :D

Imorgon kommer dom igen, när det sägs att det ska bli över 30 grader igen! Idag är det ju BARA 29 grader utanför just nu! ;P Haha.. 


Snart blir det till att kasta sig ner i flyttlådor och ta vårat pick och pack och dra härifrån!
Det är egentligen inget Fel med att bo i Östhammar.. Men det är ju så att jag känner ingen här, och det är ju inte direkt så att jag går in på ICA och försöker ragga upp nån! xD Haha.. Nej, det är inte min grej! :P


Och i Uppsala har jag ju fler vänner liksom! Plus att det är närmare till allt! Kommer bli kanon! :D Ska faktiskt bli skönt att flytta tillbaka! 

Så kanske man till och med får upp kontakten med folk man umgicks med förr! Man kan ju alltid hoppas! :D Jag saknar mina små nissar! ;D


Nu ligger sessan och sover bredvid fläkten! Hon har börjat rulla och som mamma börjar man självklart att böla åt det! ;D Haha.. 

Hon kommer Nästan runt helt själv. Hon har bara inte kommit på hur hon ska få undan armen så hon hamnar på mage! Men det handlar nog bara om dagar innan det händer! :D


Nej nu ska jag röra mitt arsel in till köket och diska den lilla disken som ligger där! :D Så det inte växer som det har en förmåga att göra! ;D Haha..

Ovido - Quiz & Flashcards