Tankar blir till ord !

Alla inlägg den 28 februari 2010

Av Matilda - 28 februari 2010 23:25

Det känns verkligen lika bra idag som igår! Jag är glad för att vi har fått så mycket gjort och att det snart är dags för våran älskade lilla skatt att komma ut och bara vara bäst i hela världen!! 
Idag har jag och Kimmie fixat det fint med alla bebis saker! Sängen står fint i sovrummet och skötbordet står och väntar på en liten bebis inne på toaletten! Jag vill att Du ska komma ut NU KarateKid! Jag vill inte längta längre! Jag vill ha Dig i min famn och berätta för Dig hur mycket Du betyder för Mig och Pappa! 
Detta kommer verkligen bli hur bra som helst! Ibland kan man tveka lite på sig själv och sin egen förmåga till att göra något! Men nu när vi har fått upp allting så känns det verkligen hur bra som helst! Och Ingenting kan förstöra det! Och det känns så Jävla bra!!
Visst jag är trött i ryggen och har humör som en jävla bigga ibland! Men Kimmie vet varför och att det snart går över! Men jag är verkligen hur lycklig som helst! Och vi kommer få världens bästa lilla familj!

Nu är det bara 4 dagar kvar till beräknad förlossning! Hur spännande som helst!! Men som jag skrev tidigare, så gör det absoluuut ingenting om KarateKid ville kolla ut redan nu!

Men h-n bestämmer själv när det är dags! 

  


Nej, nu ska jag ta någonting att äta och sen tänkte jag lägga mig i sängen och bara ligga och njuta och titta på lilla sängen som står där så fint och väntar på att bli 'fylld' av en liten bebis! Åååh fy tusan så jag längtar!


/ Matilda   

Ovido - Quiz & Flashcards