Tankar blir till ord !

Alla inlägg den 26 februari 2010

Av Matilda - 26 februari 2010 11:42

Ibland undrar man hur folk tänker.. Dagens 'tanke' går till folk som inte kan köra bil!! Eller parkera! L Ä R   E R  ! !
Kom just en kille och parkerade här utanför.. Och då satte mitt huvud genast igång att snurra.. När man Märker att man står på Två parkeringar.. Flyttar man inte lite på bilen då? Eller är man så jävla tjockskallig och står kvar?
Jo, den här killen tyckte tydligen att det var helt okej att stå kvar! Så nu står han på halva 2'an och halva 3'an (som tillhör oss..) Hur bright är man då!? 
Tror inte hissen gick ändå upp på den där karln!!  

  


Nej men de va ju inte alls det jag skulle skriva om! 
Idag hade jag tänkt att göra sånt som jag bara tycker är skönt!! Jag blev nämligen klar med min sista uppgift till Historian igår! Det är nu inskickat och klart! Nu är det bara examen kvar i den kursen, och sen får lill-n kolla ut när h-n vill!! 

  

Jag tänkte ( om jag orkar, men jag tänkte orka lite i alla fall ) städa lite idag. Eller i alla fall byta gardiner i köket och kanske städa lite på toan ( vilket jag tycker är sjukt äckligt, men det måste göras det med!! ) ! Vi får se hur mycket ryggen pallar med.. Känner verkligen att jag vill ( ? ) städa för en gångs skull! Så jag håller tummarna på att jag ska orka med lite också!!


Men innan det tänkte jag ta någonting att käka och vara den nörden som jag är och kolla lite på 'Våra Bästa År' ! Haha.. Och ikväll blir det bara en massa chill framför Tv'n och mys med min bästaste älskling! 

  


/ Matilda

Ovido - Quiz & Flashcards