Tankar blir till ord !

Alla inlägg under februari 2010

Av Matilda - 3 februari 2010 19:08

Javisst! Exemplarisk var det!! Det sa i alla fall barnmorskan idag när vi var där! Faktiskt att Både KarateKid och jag var det! Känns faktiskt lite kul att höra!
Allt såg mycket bra ut! Hjärtslagen låg på 135 slag/min, och magen mättes till 33 cm! Fick reda på nu, för inte så länge sen, att min kompis Anna låg på precis lika! Och hon är bara några dagar efter oss! Jag tycker det är rätt kul! 
Vi är lika gamla och har gått i samma skolor sen i 7an! Det är lite roligt hur saker och ting blir!   


Nu har jag just kommit från duschen och känner mig riktigt fräsh! Hela jag luktar och 'glänser' lite olja, då jag kom på att jag hade babyolja hemma. Skönt att det kommer till användning! Och det kommer det ju göra sen också, när KarateKid bestämmer sig för att kika ut! Då blir det till att smörja kan jag lova! ÅH Vad jag längtar!!!!
   


Har även kommit igång lite med Historian nu! Men är fortfarande HELT omotiverad till att plugga! Har bara gjort 2 frågor av 6 möjliga den här veckan! (Eller faktiskt idag!) Det suger, I know! Men jag har inte kommit in i det och börjat tycka att det är 'intressant' än! Vi får se om jag någonsin börjar tycka att det är intressant..! Ytterst tveksam!


Tänkte lägga mig och kolla på Halv 8 Hos Mig nu, men innan det så måste jag bara skriva till en sak!
Bibi..! Du vet att jag finns här för dig! Och det kommer jag alltid göra! Du är bäst gumman och jag älskar dig! 
Ville bara att du skulle veta det! Jag vet att du vet! Men ändå!  
   


Ciao!

Av Matilda - 2 februari 2010 15:43

Det är sjukt vad tiden går fort!
Detta kort är taget i Maj -09, när jag och Ämli var i Sthlm och 'minglade' ! Haha.. -->
Jag visste inte att jag skulle sitta här, i Östhammar, nu och vara sambo med Kimmie och föda vårat barn om ca 4 veckor
Helt ovetande om Allt! (Det är så det känns ibland i alla fall!) 
Det är inte alls så att jag ångrar NÅGOT som har hänt sen dess! Kanske låter lite som att jag klagar, men absolut Inte! Jag tycker bara att det är lite konstigt hur man tänker att det ska bli, och hur det faktiskt blir! 
Jag har vart på en underbar resa till Bulgarien med min älskade Johanna, och jag har (som jag skrev tidigare) flyttat till Östhammar!
Jag kunde inte i min vildaste fantasi tänka mig att det skulle bli på det här sättet!
Det finns saker som har hänt som har vart mindre kul under den här tiden också! Men det är inte ens värt att börja babbla om! Det som har hänt har hänt! Och det har gjort mig till den jag är idag! Jag vet bara att jag är glad för alla Bra/Roliga saker som har hänt! 
(Oj, vad djup jag kände att jag blev där för en kort sekund! Inte riktigt likt mig! Haha..)


Idag satt jag bara och funderade lite på hur mitt liv kommer att se ut som 6 månader. Jag kommer leva ett Helt annat liv! And I Love It!
Det är faktiskt bara 30 dagar kvar -!!!!- till vårat lilla liv är beräknat att komma ut till den stora vida världen! Men när KarateKid bestämmer sig för att titta ut för h*n bestämma själv! Jag kan inte göra något åt det alls! Hehe..


Nej, nu ska jag sätta mig och göra annat. Kanske plugga eller nåt sånt kul... -?- 


Ciao! 

Av Matilda - 1 februari 2010 12:41

Januari månad är över och vi kliver stark in i Februari med ett leende! Kanske inte alla, men Jag gör det i alla fall!
Jag kom på igår kväll när jag gick och lag mig att jag hade muntliga examen i Psykologi idag. Och blev genast nervös, eftersom muntliga prov aldrig har varit min grej! ALLS! Låg vaken och tänkte igenom kursen i ca 1,5 timme innan jag somnade. Vaknade idag och var lika nervös som innan jag somnade! Ni kanske förstår att detta Inte är min grej!
Jag är inte den som har svårt för att prata egentligen. Men när man förväntas göra bra ifrån sig blir det liksom som en helt annan grej! Usch!
Men till min stora förvåning så gick det verkligen hur bra som helst! Vi satt och pratade i 20 minuter om kursen och det slutade med att det blev ett VG till mig! -Nöjd-
Jag är faktiskt sjukt nöjd med ett VG, eftersom jag gick in med målet att få ett G! Och det skrev jag till och med till min lärare! Och därför satt ett VG mycket fint!
=D

Nu börjar nästa kurs som är Historia! Vi får se hur den kursen går. Jag gick in och överblickade den lite snabbt nyss och det ser ut som det kan bli lite jobbigt! Men det är ju sånt som visar sig när jag kommer igång! Kanske går hur bra som smärtfritt som helst!
Grejen är bara den att kursen är beräknad att sluta den
7 Mars och vi är beräknad att få KarateKid den 4 Mars! Haha.. Måste verkligen prata med min lärare, så vi kan lösa det på bästa sätt! Haha.. Jag vill ju inte sitta och göra muntliga examen när vattnet går! =P Hur skulle det se ut egentligen? Haha.. Nej, men det löser sig nog! =)

Nu tänkte jag lägga mig och kolla på ett avsnitt av 'Våra Bästa År' innan jag börjar plugga! Jag vet att jag är en tönt!
xD Men när man väl har börjat kolla på den serien, så är man fast! I alla fall jag och VET att många tycker lika som jag! Man stör sig på skådisarna och manus som tusan. Men man är som fastklistrad!! I Can't Help It!!! Haha...

Ciao!! 

Ovido - Quiz & Flashcards