Tankar blir till ord !

Alla inlägg den 8 januari 2010

Av Matilda - 8 januari 2010 23:04

Haha, nej så illa är det faktiskt inte! Men det är för jävla gott! Det är mitt Sug just nu! Daim-glass med cola-sås på! Sitter och goffar direkt ur paketet nu! :D Men till mitt försvar så är det bara Lite kvar i den! Som en vanlig portion! Så de så! 

Idag har jag också köpt hårfärg! Så nu jävlar ska jag bli blond Igen!
;)
Och jag, Matilda Eleonor Eriksson, lovar här med, offentligt på min blogg, att jag Aldrig mer ska vara så dum att jag färgar mitt hår mörkt igen! Det är en sak som är säker!
Jag vet inte varför jag gjorde det! Har gjort det förr, och har ångrat mig! Och visste väl egentligen innerst inne att jag skulle ångra mig igen! Men jag gjorde det ändå! Och.. Ja, nu har jag ångrat som!
:P
Jag har ju gett mig på försök att bli blond en gång förr när Ämli var här och hjälpte mig, men då blev håret orange.. Så nu ska jag göra ett nytt försök! Jag tror på denna gången!
Ska få hjälp av mamma som sitter där på andra sidan msn och säger ; 'Varför skulle du färga det mörkt då?
;)'
Jadu mamma... Du vet hur jag är!
;) Och alltid har varit! Hihi..

Har också kollat på Let's Dance ikväll.. Var inte Jätteinsatt i de.. Men tyckte väl att vissa var bättre än andra! Och ibland fick man sig ju ett riktigt gott skratt! Speciellt när Wille skulle upp och skaka rumpa! Det var en syn som jag sent kommer att glömma! Han är för skön den karl'n!
;P

Nej, nu ska jag återgå till mitt glass-ätande och sysselsätta mig med något så det blir Imorgon jättefort!!
:D

Ciao!
 

Av Matilda - 8 januari 2010 00:54

Idag vaknade vi sent.. Igen! :/  Men vi kom upp rätt snabbt när vi märkte vad klockan var!
Satte igång att städa och diska på en gång, eftersom mamma och pappa skulle komma och käka hos oss efter att dom hade vart hos farmor!
:)
Vi sprang runt och plockade lite och fick faktiskt iordning på lägenheten lite!
;P Haha.. Vi fick bort all disk i alla fall! (Ibland är det bra att man får besök, så man måste diska!) Haha..!
När dom kom hit så gick pappa och Kimmie iväg och handlade och efter att dom hade gjort det, så satte jag igång med matlagningen!
Det blev baconrullad fläskfilé med vitlöksfyllning tillsammans med potatisklyftor!! Det var verkligen super gott! Och det bästa av allt var att jag gjorde det helt själv! Jag blev lite överraskad över mig själv!
;) Men jag fick bra poäng av mamma, pappa och Kimmie! Så jag lyckades! :D Känns jättebra!
Sen satte vi oss i soffan med lite kaffe och glass. Blev mycket för magen på kort tid där, men det gick ändå bra!
:D Glass går ju alltid i!
Sen åkte mamma och pappa hem och vi har väl egentligen inte gjort så mycket sen dess. Kollat lite på tv och suttit framför dumburken som vanligt!

Jag funderar starkt på att lägga mig i soffan och glo lite på tv nu för jag har så
djävulskt ont i ryggen!! Inte kul alls! :/

Och jag måste bara säga att jag har världens bästa och snällaste svärfar! Tack Åke för att du ställer upp för oss! Vi älskar Dig!
<3

Ciao!
 

Ovido - Quiz & Flashcards