Tankar blir till ord !

Alla inlägg den 4 januari 2010

Av Matilda - 4 januari 2010 14:25

.. med allt som måste göras som man inte gör.. Om det nu är lathet eller vad det nu är, så Orkar jag inte göra det nu!
Jag har ingen ork i kroppen och 2 dagar i rad har jag nu somnat på soffan och legat där och grisat. Visst, har det inte vart långa tider. But still!!

Igår hade jag en sån ; ingenting-är-kul-och-jag-vill-inte-någonting-dag!!
Hur tråkigt som helst verkligen!
Fick tankar som; Vad har jag gett mig in på? Kommer jag att klara detta? Tänk om Inte........?
Men jag vet att det bara är spöken i mitt huvud som gör så att dom tankarna kommer. Det är inte de att jag Alltid känner så! För jag vet vad som kommer att hända! Jag vet att jag kommer klara detta! Jag bara Vet!
:D Och det känns hur bra som helst!! Så de så!

Jag blir så glad varje gång som jag får en kommentar av Janina i bloggen! Jag blir som peppad på nåt sätt när jag läser dom! Jag blir glad enda in i själen! För den människan, ska ni veta, har inget ont i sig! Det är bara Sweetness rakt igenom! Och det är så härligt! ALLA behöver en sån människa i sitt liv! Och jag är så glad att jag har henne!!
:D
Och för att svara på hennes kommentar (och så ni andra får veta också) så mår vi alla 3 superbra!! Vi växer för var dag som går... I alla fall jag och bebis! Chubbie (Kimmie för er som inte vet) växer också. Fast inte på samma sätt som oss 2! Han växer in i pappa-rollen och blir mer stolt för varje dag som går! Är Så glad att jag har honom! Annars skulle jag aldrig klara detta tror jag!

Nej, nu ska jag ta någonting att äta och sen kanske man ska pallra sig ut på en liten promenad!

Ciao!
 

Ovido - Quiz & Flashcards