Tankar blir till ord !

Alla inlägg den 30 januari 2010

Av Matilda - 30 januari 2010 10:48

Igår, just innan vi skulle gå i säng, så kollade jag ut för jag tyckte att jag hörde röster! Och mycket riktigt! 3 lite yngre (som jag uppfattade det) killar gick förbi utanför.. Men grejen var att dom gick förbi, helt obrydda, i kallingar och skor! =O  I flera dm snö och säkert -9 grader! Haha.. De va en syn som jag sent kommer glömma kan jag lova! Haha..

Och tidigare på kvällen så kom det en bil hit till gården och skulle parkera! Det satt 2 tjejer i bilen. Ena tjejen kliver ut och skottar fram p-platsen. När hon är klar med det ger hon klartecken till tjejen i bilen som trycker plattan i botten i tron om att hon ska komma upp för den lilla uppförsbacken som är.
Vilken människa som helst fattar ju att hon självklart bara står och spinner! Jag och Kimmie står med roade miner och kollar på i fönstret! =P
Hon gör ett nytt försök och trycker plattan i botten, men preciiiis som förr, så händer det ingenting!
Hon kommer på att hon kan backa och sen ta fart upp för backen! Bra! tänkte jag och Kimmie! Nu har hon kommit på hur hon ska göra! Ta sats upp för backen och sen backa in bilen i fickan. Meeeen icke!
Eller jo, hon gör ett försök till att backa. Men i typ 100km/h! Hon slirade till och fast satt hon igen! Haha..
Efter mycket om och men, så får hon i alla fall bilen parkerad och de två tjejerna går in i huset bredvid.  
MEN! För ett tag sen när jag och Kimmie vaknade så var hon på bilen igen! Jag vet inte vad hon ska göra nu faktiskt! Om hon ska iväg eller om hon ska parkera Igen!
Hon har i alla fall stått och slirat ner sig själv rätt djupt i den snön som finns! Kimmie skakade bara på huvudet och sa 'Jag går ut och hjälper henne!!'
Hon hade också gått och hämtat våran granne Roffe. Så nu har grabbarna hjälpt henne loss och hon har kunnat åka iväg!

Hahaha.. Vad är det med folket i Östhammar? Jag kan ju inte neka till att jag blir lite road i alla fall! Det finns ju verkligen människor till Allt! ;)

Nej, nu ska jag ta och äta och städa lite innan mamma och pappa kommer! Så får vi se vad dagen/kvällen har att bjuda på! 

Ciao! 

Ovido - Quiz & Flashcards