Tankar blir till ord !

Alla inlägg under januari 2010

Av Matilda - 19 januari 2010 13:31

Man hoppas och hoppas att allt ska gå som man vill! Har klartecken från nästan alla håll. Sen får man det där samtalet som man absolut inte vill ha.. 
-' Tyvärr, men nej!
Det ringer inte fint i någons öra skulle jag kunna tänka mig! Och speciellt inte mig just nu som hade hoppats, kanske lite för mycket, på detta!
Och till råga på allt så ska jag börja plugga idag. Motivationen.. Var är den liksom! Den som bara förvann ur mig när jag satt där i telefonen!

' Nej men man klarar sig jättebra i en tvåa med en bebis! Ni kan flytta när bebisen blir ett halvår! '
Ja, men då gäller det att hitta någonting då också! Right? Och det hade ju vart skönt om vi hade fått ordning på rum och så redan Innan KarateKid är ett halvår! Men men...
Nej jag ska inte sitta här och vara bitter och klaga på folk som gör sitt jobb och inte tänker som jag gör.
(Även fast det skulle vara skönt om dom gjorde det..) Jag ska hämta min bok och sätta mig och plugga och hoppas att det tar mig någonstans och att inte kursen är för jobbig, för då försvinner ju ALL motivation helt plötsligt! (Till och med den lilla lilla som man kanske hittar längst in i kroppen!)

Well well.. Kommer väl tillbaka senare och berättar hur det har gått med pluggandet.. Eller nåt.. Vi får se vad jag gör..


Less... :/

Ciao! 

Av Matilda - 18 januari 2010 23:50

Måste bara börja med att säga; Nej jag är inte speciellt insatt i sport alls. Jag känner igen vissa ansikten och tyckte vissa är bättre än andra. Mer än så är det inte. 
Men vi blev hembjudna till svärfar och Maggan på middag idag, och dom skulle kolla på den. Så vi satte oss ner och kollade på det! Och jag såg Hela! förutom dom gånger jag sprang på toan med min lilla lilla blåsa!
xD
Jag har nog aldrig sett hela idrottsgalan nångång.. Så lite stolt är jag nog över mig själv! DE NI alla idrott's-killar/Tjejer! Där fick ni så ni teg! ;P Haha.. Eller nåt!

Hade fått 2 kommentarer på gårdagens inlägg så jag tänkte svara på dom!
:D

Janina:  Jupp, stämmer! En ny lägenhet!!!! :D De är en 3a på 80 kvm som ligger i Gimo. (Ca 2 mil ifrån vi bor nu!) Vi håller tummarna som tusan!! Och vi får antagligen svar om det imorgon! Så håll gärna en tumme eller 2 är du gullig! ;)

Annelie: Det är en hyres som vi står i kö på! :) 

Hoppas att ni blir nöjda med svaren, annars kan ni skriva och klaga. Eller nåt sånt! :D Haha..

Vi var och kollade på lägenheten idag och den var i alla fall jättefin! Det var dock lite problem med grannen ovanpå! Men det kanske går bra ändå? Vem vet.. Kanske bara de paret som tyckte att det var störande. Vaaad vet jag?
:D Den var tydligen renoverad för inte så länge sen heller. Nya tapeter, neutrala, i hela lägenheten. Ljust och bra så det känns kanon!
Jag hoppas bara att alltid löser sig och att vi får ett ynka ja! Sen får vi se hur allting blir!
:D

Vi var efter lägenhetstitten till BM och lyssnade och mätte KarateKid! Magen var 31 cm, och hjärtslagen var 135 slag/min! Och vår lilla skatt följde SF (Symfus Fundus) måttet jättebra!
Jag hade också bra värden! Mitt järnvärde hade stigit sen förra gången vi tog prov! Och det är jag glad över! Så jag slipper ta 2 kapslar varje dag! Då hade min mage sagt ifrån på skarpen tror jag!
;P

Nu ska jag ta något att äta och kolla lite på 'Scrubs'! 

Ciao!
 

Av Matilda - 17 januari 2010 19:16

Nej det stämmer fan! Det händer ingenting.. Just nu i alla fall!
Kommande vecka kommer vara fullspäckad! Vi har rätt mycket att göra då känns det som! Massa samtal som ska ringas och papper som ska skickas och saker som måste planeras och tänkas på! 
Det är ju nämligen så att jag och Kimmie ställde oss i kö på en lägenhet för några dagar sen. Vi var näst sist på listan och trodde inte att vi skulle få den. Men nu har det visat sig att vi står först och har till den 21 på oss att bestämma oss! Så det är mycket som ska fixas nu på kort tid! Haha.. Men jag håller verkligen alla tummar jag har för att detta ska gå vägen!
:D
Så det kanske är bra att ingenting händer idag.. Så man kan 'vila upp sig' lite! Hehe..

Just nu sitter jag och kollar på 'Amazing Race' på 6an. I väntan på att 'How I Met Your Mother' ska börja! Jag älskar verkligen  den serien. Det är dock synd att dom visar några nya avsnitt på tv. Sen börjar dom om igen från början! Så man får liksom aldrig ett sammanhang i serien.. Eller.. Jo, visst får man. Men det kunde ju ha vart bättre planering! :D 

Nu ska jag kolla vidare och sitta still på mitt feta!! Höhö..


Ciao! 

Av Matilda - 16 januari 2010 22:58

Javisst! 
Här sitter jag och försöker intala mig själv att det är skönt och 'nyttigt' att vara ensam hemma.. Men jag kan inte rå för att jag Inte tycker att det är varken skönt eller nyttigt!! Bara tråkigt och.. Tråkigt!
:O
Men jag måste ju vänja mig liksom, eftersom Kimmie börjar jobba snart! Men det ska nog gå hur bra som helst tror jag! :D

Idag har jag i alla fall träffat Elin! Oj, vad jag har saknat henne! Tiden går så jävla fort och jag har verkligen inte träffat henne på hur länge som helst!
Och Erika med! Nog för att det bara var en snabbis, men dom är ju bra dom med ibland!
;) Höhö..!

Nej det blir inget långt inlägg för mig ikväll! Ska fortsätta kolla på Paradise Hotel XL!
Vi hörs sen!

Ciao! 

Av Matilda - 15 januari 2010 17:35

Gårdagen blev i alla fall inte så tråkig som jag trodde att den skulle bli! Nej, inte alls! Vi kom på idén att åka till Uppsala och gå på bio! Med oss fick vi mamma och pappa! 
Vi gick och kollade på Old Dogs! En mycket rolig film! Den var helt klart värd att se på bio måste jag säga!
Många filmer känner man att det absolut inte är värt att betala för. Men denna var det!
Vi var 6 personer i hela biografen! Haha.. Vi satt ensamma under Hela reklamen och precis när bion började, så kom det in 2 stycken till! Hade iofs vart lite roligare om vi var HELT ensamma! Men som sagt! Den var bra och Värd att se!! Så gå och se den säger jag!
:D

Och nu har jag också suttit och funderat lite på om man ska sätta upp lite mål redan nu, om träning och så efter förlossningen!
Alltså, inte börja gå på gym och så direkt. För det hinner man aldrig! Men att man ger sig Fan på att ta långa promenader i rask takt! Så man kanske får kroppen för Beach 2010, som jag Alltid har sagt att jag ska ha! Haha..
Rätt roligt när jag tänker på det. 2007 - 08, sa jag Alltid att jag skulle vara fit sommaren 2010! Och mamma kom med att:

- 'Du kan ju inte sätta upp såna mål! Du kan ju vara gravid eller rent ut av redan fått barn då!'
Och hon fick alltid svaret: 
- 'HA! Jag ska inte ha barn så snart!' ;)
Sen så det kan bli! Man ska verkligen inte säga för mycket! För man får äta upp det lika snabbt, känns det som! Haha.. Men jag är så jävla nöjd med mitt liv just nu, så det göööör ingenting att hon hade rätt!

Nu kanske man ska ta tag att diska lite eller något innan Postkodmiljonären och Let's Dance drar igång! Då ska jag käka lite glass och bara njuta i soffan!
:D

Ciao!
 

Av Matilda - 14 januari 2010 12:20

Jag har vaknat på Helt fel sida av sängen idag! Sitter och försöker hitta motivationen till att göra någonting, men helt utan resultat! Slutar bara med att jag sitter och glor ut igenom fönstret på ingenting..! It sucks Big time!

Igår åkte i alla fall jag och Kimmie till Gimo för att kolla om de va nåt liv! Men det var dött när vi kom fram! Haha..
Hann dock träffa Johanna och Åsa där en snabbis! Och det var kul som tusan!
:D Har inte träffat nån av dom på hur länge som helst! Och dom var så tjusiga som vampyrer! Blodiga och fräscha! ;)
Sen skulle dom upp och dansa och skaka rumpa! Så vi åkte hem till brorsan, där folket satt och drack grogg! Så vi slog oss ner och snackade ett tag, innan vi bestämde oss för att det var dags att åka hem!
Fick även höra att jag hade en följare av bloggen! Tack för den stumpan!
;) Känns kul att några vill följa mitt Händelserika liv! ;P Höhö..

Nej, men nu ska jag... Lägga mig i soffan eller.. Hitta på nåt annat kul. (?) 

Ciao! 

Av Matilda - 12 januari 2010 14:57

Och jag vet inte ens varför jag är så glad! Jag klagade inte ens när jag stod och diskade! Haha.. Då är de nåt som har hänt! Och det enda som har hänt, är att vi har fått ut granen (Som iofs tog en jävla plats) och fått upp den nya klockan som vi jag fick av mamma och pappa i julklapp! Den sitter där så fint och tickar!! Jag har länge velat ha en klocka i köket, så man slipper springa in i vardagsrummet för att kolla..! Är iofs bara några meter mellan.. Men ändå!!! :P Haha..
Här är min fina klocka!

  Visst är den fin!? TACK mamma och pappa!!



Nu vet jag inte vad vi ska hitta på resten av dagen! Kanske får nåt städryck igen? Men antagligen inte!! Skulle ju helst av allt åka in till stan och hem till mamma och pappa för att hämta.. bara bam bam bam baaaaa!! Mitt hår!! Jaaa, jag har fått mitt löshår och jag är så glad! Kanske är DÄRFÖR jag är så glad idag också!? Vem vet..? Inte jag!
:D 

Nu ska jag som sagt hitta på något annat!

Ciao!
 

Av Matilda - 11 januari 2010 18:32

Japp, jag och Kimmie har kommit överrens om mellan-namnen på vårat barn nu! Flick-namn och pojk-namn! Och det känns så himla skönt!
Vi har tilltalsnamn kvar att fundera lite på, men vi har några på listan som vi är överrens om också! Men det är några fler... Så vi får fundera i några veckor till! Det är ju liksom ingen brådska!
:D Det kommer bli hur bra som helst till våran lilla plutt som är beräknad om 7 veckor!
Det har gått så himla fort! Och snart är dagen här! Och när jag tänker på det så blir jag nervös! Som tusan faktiskt! Jag vet ju att det kommer gå hur bra som helst! Men ändå så är jag lite rädd.. Men det är väl känslor som alla känner..! Jaa, det är det!   -Intalar mig själv- 
Och snart börjar föräldragrupperna också! Känns kul att, för då känner man att man verkligen är på G att göra det stora! Att komma in i allt lite mer och höra vad andra har att säga om sina graviditeter osv. Hoppas bara att Kimmie kan få ledigt dom dagarna. Men jag har läst att pappor ska få ledigt från jobbet för dessa möten! Så de ska nog inte vara någon fara!
:)

Över till något annat!
Jag ändrade lite på mamma's blogg idag, och jag hoppas att hon blev nöjd!
Den är i alla fall lite mer 'skön' att läsa nu, när de inte är massa starka färger och sånt som 'skär' i ögonen!
xD
Blev lite lila och svart .. Ja ni kan ju kolla in den om ni känner för det! -Pekar till vänster-

Har även ätit hamburgare och pompa idag med. Det var gott! Länge sen jag åt det! Och imorgon ska jag göra mat till älsk! Blir lite överraskning! 
Så jag ringde till pappa idag och frågade lite om recept och så! Men det var verkligen superenkelt! Känns kul! Så man får lite variation på maten!
Måste ju komma igång att laga 'riktig mat' nu när man får en liten skrutt som ska ha mat sen också!
:D

Men nu ska jag kika på TV eller hitta på något annat 'skoj'!

Ciao!
 

Ovido - Quiz & Flashcards